Mitől tud csomókban hullani a haj? (tudásbázis)
Én súlyos pajzsmirigy beteg vagyok..komoly gondokkal kűzdök.Bár a hajam a fenekemig ér és csak hetente egyszer fésülöm..de nem jön ki több 3 szálnál...
egyszer nekem nagyon hullott csomókban, de azt a fehérje hiányra vezették vissza..és valóban elmúlt, amikor ettem több fehérjét.
Az utóbbi két-három hétben nekem is (újra) elkezdett hullani a hajam.
Korábban volt egy méhgyulladásom, akkor hullott. Félek, most is valami ilyesmi lehet a háttérben. Jövő héten doki.
Úgy tudom,hogy hormon gondok,vas hiány és erös stresz
is okozza.
Szia,
nem tudom hová valósiak vagytok,de én ismerek egy kitűnő belgyógyász-endokrinológus,kardiológus főorvost zala megyében.Én is hozzá járok.Előtte több mint egy évem ment rá a semmire.:-(
Pedig voltam Pesten,Pécsen,Veszprémben,sehol nem foglalkoztak velem,mondván: a hajhullás nem betegség.Pedig nekem nem csak hajam hullott,volt mellette problémám éppen elég.
Szia!
Tudtommal egyik se jutott el vele az orvosig, de köszi a tippet, továbbítom feléjük.
Szia,
nem kerestek fel egy endokrinológust?
Sziasztok!
Nekem pajzsmirigy alulműködés miatt hullott a hajam.Nézesd meg, egyszerű vérvétel.
Egy másik esetben pedig egy góc volt az arcüregemben.Ezt sajnos meg kellett operálni.
A őpajzsmirigyre azóta is szedem a gyógyszert. (euthyrox 50)
Sziasztok!
Bizony a hormonok is tudnak ilyet csinálni. Unokatesóm és a sógornőm a szülés után kezdett el szinte látványosan kopaszodni, és csak az egyikőjüknél rendeződött valamilyen szinte a dolog.
Helló mindenkinek,
ahogy olvasgattam a hozzászólásokat 100%-ban igaza van mindenkinek,a gyulladás az ember szervezetében nagyon komoly gondokat tud okozni.De csomókban hullhat a haj akkor is,ha a női szervezetben megemelkedik a tesztoszteron szint,és a hajhagymák érzékenyek rá.Sajnos tapasztalatból tudom:-(
vitaminhiány, fertőzés, akármi.
sajna elég nehéz kideríteni az okát.
érdemes egy méregtelenítő kúrát végigcsinálni, az nagy eséllyel segíteni fog.
Nőgyógyászati problémák is okozhatják. Valami gyulladás a szervezetben, amit te még nem érzékelsz.
Vitaminhiány is lehet.
Menj mielőbb dokihoz!
További ajánlott fórumok:
- Rákos betegeknek mikor kezd el hullani a haja?
- Hány éves korban kezdenek el ki hullani a tejfogak?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- Elkezdett hullani a hajam, negy honapja szoptatok. Mit lehet ellene tenni?
- Hajhullás téma.....Néhány hete elkezdett hullani a hajam.
- Bonsai ginsengem levelei belülről kifelé elkezdtek gőzerővel hullani. Napi kb. 10 levél.. Mitől?