Mitől lehet véres? (tudásbázis)
Lehet aranyér is,de szerintem csak felszíni sérülés.Nekem volt mindkettő és ha a wc papír kicsit volt csak véres,akkor tudtam,hogy vagy erős törlés vagy kemény széklet miatt kicsit berepedt a bőr.
Lehet rá kenőcsöket kapni.
Ha sejted,hogy az étkezéstől/folyadék beviteltől van,akkor próbálj meg változtatni.
sokmindentől. aranyér, repedés... és ennél sokkal durvább dolgoktól is. ha ismétlődik, menj orvoshoz!
(mondom én :D aki nem emgy :D)
Ajánlottak itt már kenőcsöt, de ajánlom a Reparont
és tussoló erős sugárra kapcsolva , masziroztatni a vízsugárral, orvos tanácsolta
Ez aranyérre
de
barátnőm is nyűglődött ilyennel, nem szorulás hanem vérzés.
Aranyér, mondták
Aztán polip levétel lett valahonnan a bélszakaszbol, kétszer is.
Há' miért csak most jön, mondták neki
Állítólag van valami lekvár is, drogériákban is lehet kapni - szerintem aszalt szilva elven működhet - napi 1-1 kis kanál és rendbe hozza a székletet...Én még nem próbáltam, egy ismerősöm javasolta, neki bevált. Jah és nem szokik hozzá a szervezet mint a hashajtókhoz, hogy miután elhagyod magadtól már semmit sem tudsz produkálni...
Én amióta az eszemet tudom küzdök ezzel a problémával, van hogy egy hétig semmi sincs...
Pedig sok folyadékot iszom, minden nap eszem meleg ételt, nem eszem csokiféléket stb...
Szerintem ez hajlam is.
Amíg a táplálkozásodon nem változtatsz, addig ne számíts javulásra, a krém a helyzetet nem oldja meg ugyanis, csak a külső tüneteket enyhíti.
Ha nem akarsz életed végéig így szenvedni a székrekedéstől, puffadástól, aranyértől és majd ezek szövődményeitől, akkor első dolgod, hogy a vízfogyasztásod 2 literre emeld.
Ezt a problémát senki nem fogja rajtad kívül megoldani, se kence, se más.
Szerintem ne testápolóval kenegesd,- bár ártani nem árt az sem - hanem vannak direkt erre való kenőcsök. Pl. hemorid
Az is csípni fog először, aztán hűsíteni. Sajnos akinek emésztési problémái vannak - mint pl. nekem is - ez gyakran előforduló probléma...
További ajánlott fórumok:
- Reggeli véres köpet mitől lehet?
- Mitől lehet véres vizelete egy kan kutyának?
- "Nagydolog" után véres volt a wc papír. Mitől lehet?
- Mitől lehet véres a vizelete egy 5 éves kislánynak?
- Kisfiam hajnalban, véres "akármit" köhögött fel!!! Mitől lehet ez?
- Sűrű vizelési inger, néha véres vizelettel, hidegrázás mitől lehet?