Mitől lehet véres a vizelete egy 5 éves kislánynak? (beszélgetés)
sajnos nem mert a kicsivel 10 napot voltam a kórházban..:(
jövő héten kérek időpontot.
vese? ( Minden, ami pisi...)
Nephrológushoz vidd el...
Zsanett volt a laborba ,ráirták ,hogy sürgős ,és mentem 1 órára a leletért erre nem adták ide ,megtelefonálták a dokinak,ja csak a doki nem volt már:((
Holnap kell mennem majd negyed 2 re...
De irt neki is Cedaxot meg c vitamin és sok folyadék, reggel meg hajnalban nem volt piros s vizelete,legalább is szabad szemmel nem volt látható..
Ha meggyógyul kap beutalót a nefrológiára kivizsgálásra...Még mindig lázas ..de reméllam hat majd az antibiotikum!!
Szia!
Mi újság? Jobban Vagytok? Mi volt a dokinál?
Kívánok minden jót neked is a kislányodnak, meg küldök neki a gyógyipuszit is. :)
Na aggódj, nem lesz baj. De azért írd meg holnap mit mondott a doki.
Jó éjt nektek!
mert amikor irtad akkor hivtam pont a dokit!!de nincs semmi baj emiatt....
most ért haza a párom ,ha éjszaka változás van visszük egyből....most lement a láza ,a doki azt mondta a klinikán ,hogy reggelig semmi gond nem lesz ,de ha valami van vigyük be..
sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy,hidd el,de talán ha leírtad volna mondjuk mit mondott a doki,és a többi-akkor talán előfordulhat,másként reagálok,a véleményem mindenesetre nem változott.
Abszolúte senki segítséged nincsen,szomszéd,senki?
Mondjuk ügyelet az ügyelet,tehát egész éjjel vannak.S nem hiszem,hogy kivágnának a vizelete miatt.Ti. azért vannak ott.
Akkor minden rendben lesz, megértelek, hisz mindenki aggódik ha baj van.
Jó ét!
Nem kell rögtön ördögöt festeni a falra, egyébként nagyon helyesen cselekedtél, ha változás van, akkor tudod hova kell vinni a kislányt.
Ha meg egyszerűen csak jó kibeszélni magadból, bátran írd le, azért van a fórum.
Egy dolgot ne csinálj: Ne keress rá a keresőkben, mert félrevezető, ideges leszel,és úgy sem fogod megtudni mi a baj.
C vitaminból ilyenkor ajánlott a dupla mennyiség, az sokat segít.
Teljesen más dolog, de egyébként a cékla is vörösre színezheti a vizeletet, székletet (persze ez nem jár lázzal)...csak a barátnőm gyerekkorában így került be kórházba.
Egyébként nekünk is volt már ilyen, antibiotikum kúra segített.
Mindenképpen valamilyen gyulladás jele. Ez lehet egy egyszerű felfázás is, de lehet vese jellegű gyulladás. Szerintem reggel első utatok a dokihoz vezessen, és kérj vizeletvizsgálatot.
Bár én nem vártam volna vele hétfő reggelig, hanem irány az ügyelet.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet véres vizelete egy kan kutyának?
- Milyen ajándékot lehet venni/adni egy 10 éves iráni kislánynak?
- Milyen szúnyogriasztó spray-t lehet 2, 5 éves kislánynál használni?
- 1éves kislánynak csak arany fülbevalót lehet? Ezüst esetleg?
- 9 éves kislánynak mit lehet ajándékba venni?
- Mit lehet adni születésnapjára egy 3 éves kislánynak?