Mitől függ egy tetoválás ára? Mennyire számíthatok? (tudásbázis)
aki tetováltatni megy,az első amit nézzen meg, hogy MTSZ tagja e! ha igen, akkor mehet, ha nem akkor gondolja át! :)
Magyar Tetoválók Szövetsége
én se bántam meg, míg el nem rontották :D
most csináltam egy blogot ahol lehet majd követni az átalakulását :D
attól függ, hogy:
-melyik szalonba mész
-mekkora
-színes
-mennyire bírja a bőröd, ergo hányszor kell menned mire kész van! ez elméletben 1 nap alatt megvan, kb 4-5 óra alatt sztem
van egy alap tarifa amiről indul és attól függ, hogy milyen a forma mennyire aprólékos mennyi a festék benne stbbb
Azt ajánlom nézzél ki egy szalont(nekem a teljes hátam van tetoválva)és mielőtt bármit is csinálsz menjél be beszélgessél el a tetoválokkal és csak utána döntsél.Jobb ha olyanhoz mész akinek ismered a munkáit és láttad a referenciáit.Ha egyszer felkerül rád valami akkor azt elég körűlményes takarással átütni vagy lézerrel szinte ki sem lehet szedni.Jól gondold meg mit varratsz fel mert egy életre szól!Én nem bántam meg pedig már 10 éve rajtam van:)
S.
Tudom, hogy szalononként változik a tarifa, de mi alapján szabják az árat?
Az adatlapomban szereplő tetoválást szeretném megcsináltatni, de ezt kicsinyítve. Max 10× 10 cm.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Ha Margit Kórházban szülök, választott orvosnál, milyen összegre számíthatok? Vagy ez teljesen doki függő?