Mitől fagyott le a mobilom? (tudásbázis)
Köszi mindenkinek. Felhívtam a szervízt, ők is azt mondták, h.vegyem ki az aksit, aztán tegyem vissza. Azóta megint minden jó.
Oh, ha pannonos vagy... akkor egyszeru, felhivod az ugyfelszolgalatot, es elmondod milyen a telefon es mi tortenik... gyakran kuldenek ra szoftverfrissitest es meggyogyul, vagy mondjak vidd be.
En imadtam veluk beszelni :)... volt egy nokia 8210 vagymilyen telefonom birta szegenykem 7 evig, de talan a szoftverfrissitesek tartottak eletben eddig, aztan megadta magat, kirohogtek, mikor meg akartam javittatni... (merthogy imadtam, szurke kepernyos, szoveges volt, nem ilyen csiri-csare szines mindenttudokdekeptelenvagyoktelefonkentmukodni tipusu)... szoval akkor megvaltunk egymastol, azota egy evet birnak a telefonjaim, igaz mar sajnos nem vagyok pannonos.
na igen nálunk is hasonló a szitu férjem hűségpontjait váltjuk be ha valamelyikünk telefonja rossz .de htt a gps jó lett volna.sztem próbáld meg márkaszervizt lehet csinálnak vele vmit és jó lesz persze ha van rá garancia még.
igazad lehet, törölni kellene sok mindent már.Én meg csak azért vettem, mert sokéves pannonos használat után volt 7500 hűségpontom, a teló meg 8000-be került, igy 500 forintot fizettem meg persze előfizetés.Mondom kipróbálom. De szeretem is nagyon. Nagyon jók a fényképek, a videók.Bár korántsincs kihasználva, annyi mindent tud.
Kikapcsolom, várok pár percet és visszakapcsolom.Megnézem milyen alkalmazás van nyitva azokat bezárom utána. és éjszakára kikapcsolom. meg most már kb4 hónapos a telefn kitapasztaltam hogy kb mennyi memóráit foglalhatok le rajta(ezen is múlik hogy mennyit fagy le azenyémen)fényképekkel, meg az előzményeket ki kell törölni... mondjuk engem ez a része nem zavar különösebben mert amióta tényleg kikapcsolom azóta nincs úgy gond vele. Én is úgy gondolom hogy ezek a telcsik hiába ilyen "okosak" nem a legjobban tölti be az internetezés és telefonálás funkciót is. Én azér vettem ezt a telefont mert van rajta GPS, vagyis le kell mnidenféléket tölteni hozzá, de félek hogy azzal is teli ka memória és akkor meg tényleg rossz lenne a telcsi mindíg.
Szia!Pont nekem is galaxy mini telcsim van és már 1 hete állandóan lefagy.Észre vettem,akkor amikor sűrűn internetezek rajta.A hívásoknál nálam minden renben van.Az aksit szoktam én is kivenni mikor lefagy.
Kivettem, újraindítottam és most már jó. Köszi
Ezeknek az okostelefonoknak nem jósolok hosszú életet.
Páromnak is sűrűn lefagyott,csináltak egy szoftver frissítést,azóta nincs gond!
Hát, ha nagyon nem indul újra, szerintem vedd ki az aksit. Ennél szabálytalanabb újraindítás aligha van, de miután visszateszed, és újra bekapcsolod, szerintem már működni fog.
Szeretem is nagyon, de ilyet még soha nem csinált.
Az ilyesmit nem hangoztatják a reklámokban...
Nincs internet előfizetés rajta, csak wifi. És amikor lefagy mit szoktál csinálni?
bár nekem más típusú telefonom van de ez is olyan hogy folyamatosan kapcsolatban van az internettel stb. És ha nem kapcsolom ki éjszakára 2-3 naponta akkor elkezdsűrűn lefagyni. De ha ez sem jó mindenképp kérj telefonon segítséget a márkaszerviztől. Szerintem.
De kis udvarias telefonod van :)
Sziasztok!
Samsung Galaxy Mini androidos mobilon lelassult és kiírja: "Bocsánat! A system folyamat nem válaszol. Kényszerbezárás v. Várakozás" De sehová nem mozdul és kikapcsolni sem lehet. Tudna valaki segíteni?
Mit csináltál mikor lefagyott?
Szoftvert kellene frissíteni. Vagy más. Ki tudja.
Ennek, kérlek szépen, számos oka lehet. (:
Mitől fagyott le a mobilom?
További ajánlott fórumok: