Samsung mobilom USB csatlakozóját nem ismeri fel a gépem, mit csináljak? (tudásbázis)
nálam(samsung gt-s5230) külön kell a telón is és a gépen is állítani... attól függ mit akarsz, de a telón választ a médiatárat,ha zene vagy képek miatt kell pl.. és mindenképp legyen alap helyzetben,ne lépj semmilyen menübe..
elvileg a gép utána egyből kidobja...
Samsung van neked is? nekem nem,hanem Nok.,de azzal nincs gondom..
lehet meg kellene próbálni olynnál, akinek Win.XP-je van,hogy ha feltelepíted a szoft. akkor vannak-e ugyan ezek a gondok..
elég bosszantó tud lenni,ha ez ember akar valamit és vagy megy vagy nem..
Igen..
Nem tudom, hogy miért csinálja, ill. miért nem csinálja, hogy miért nem ismeri fel.. Múltkor gondoltam, hogy kivárom a végét, és képes volt 1/2 óráig "tekerni", de esze ágában sem volt felismerni..
Aztán 15 perc múlva mégis.
Bosszantó!!!!!!!
Az enyém ugyanezt csinálja..
Legszívesebben szétcsapnám mindkettőt..!
Aztán egyszer csak fogják magukat, és "megismerik" egymást.. nem tudom, hogy miért csinálja, de ritka idegesítő!!!!
lehet hogy másik pc stúdió kell... Tölts le a netről újabb verziót.
Én is 3-ra találtam meg a megfelelő verziót, mert win7-el nem indult a telepítő cd-s.
ez érdekes, mert fel kellene,hogy ismerje a telefont így, mit csinál a géped,ha csatlakoztatod a telefont hozzá?
nincs valamilyen ikon amit a szof. telepítése után kitett az asztalra?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Most vettem egy Samsung s5230 mobilt, és hogyha ki akarok lépni a fényképezőből néha lefagy, szerintetek mit csináljak?