Mit válasszak? (beszélgetős fórum)
Anyám is mindig ezt mondta! 15 évesen repültem, mert nem bírtam már az otthoni ..., mondjuk úgy "légkört"!
Hagyjuk már azt, hogy a gyerek miatt maradjunk együtt régi, ódivatú , berögződött dolgokat! Ha a szülő boldog, akkor a gyerek is az! A gyerek nagyon gyorsan hozzászokik, hogy van egy boldog anyukája és egy boldog apukája, két ajándék és néha csal is egy kicsit, mert kitud használni más apró dolgokat! :) Rugalmasabbak, mint mi!
Ha akarod, szívesen utánakérdezek, kihez érdemes elmenni akár kezdetben egyedül, akár kettesben, ha megpróbálnád rendezni a kapcsolatodat a férjeddel. De akkor jelezd légyszi vagy itt, vagy privát üzenetben, mert rád erőltetni nem akarom.
És ne kapkodj el semmit, nagyon kérlek! Semmi jó nem lenne belőle.
Ebben a helyzetben magamtól ülnék a két szék közé.
20 évet kényszerből élni valakivel? A gyermek itt nem indok. Rengetegen nevelnek egyedül gyermeket.
A "szerelmednek" pedig nem te vagy a fontos.
Akkor inkább egyedül egy új kezdet.
Ez nagyon gáz. Szóval nem arról van szó, hogy nélküled nem tud élni, hanem arról, hogy nem jó neki egyedül. És te ezért borítsd fel az életedet, a családodat. Hát... Ez nagyon nem hangzik jól. Szerintem nem látsz a szerelemtől, és attól, hogy annyira vágysz arra, hogy valaki igazán szeressen és boldog lehessél, azért nem látod azt, ami nyilvánvaló. Viszont ha mindketten azt keresitek, ami magatoknak jó, akkor ebből nagyon hamar nagy bukás lehet.
Nem piszkálásból írom, hanem teljes segítési szándékkal, de nem lehet finomabban írni azt, ami világosnak tűnik.
Jó lenne, ha tudnál még várni. Nem kényszeríthet valaki, aki állítólag szeret téged, olyan döntésre, amire nem értél meg.
És még egy, amit szerintem ebben a pillanatban nem tudsz lehetőségként elfogadni: nem tartom kizártnak, hogy a férjeddel javuljon a kapcsolatotok, még ennyi év után sem. Lehet, hogy még régen, amikor az ő kalandja volt, akkor eltört valami köztetek, és nem jól próbáltátok megjavítani. Ki tudja, hátha ő örülne egy lépésnek felőled, és megbeszélhetnétek olyan dolgokat, amiket sosem beszéltetek meg, és a kapcsolatotok is javulna. Azért nem hiszem, hogy annak idején véletlenül választottátok egymást. Gondold meg ezt a változatot is.
Ne haragudj, de felnőtt férfiről van szó, akinek egy kicsit kellene csak várnia rád! Ha te nem ugrassz , akkor majd lesz más? Ha te hozzáköltözöl, akkor lesz egy másik virágocska, akit évekig öntöz? Fontos ennek az embernek valaki?
Te mit érzel? Mit súgnak az ösztöneid?
Mélyen, legbelül? Egy kicsit ülj le, csendesüljön el minden, és gondolkodj el az elmúlt 4 évről! Mit adott, hányszor csalódtál, bosszant e benne valami? A szép emlékeket egy kicsit zárd ki, mert a negatív dolgok fognak felerősödni!
Ezt nem is olvastam...! Sajnálom, de akkor szerintem keressen mást!
Ez zsarolás! :(
Gondold át.
A 49. válaszodban azt írtad, hogy ha te nem mész, akkor keres mást, mert nem szeret egyedül élni.
Hát ez már milyen?
Akkor én mondom!
Én a boldogságot választottam! Jól döntöttem ! 3 gyerek, albérlet, két munkahely! Egyedül voltam, nekem nem volt szerelmem! Te előnnyel indulsz!
Akkor hagyd ,hagy keressen!
A képtelen egyedül élni,eléggé gáz hozzáállás.