Kit válasszak? A gyerekem, vagy a férjem? (beszélgetés)
Ehhez a bejegyzéshez nem passzol a fórum címe.
A Címre válaszolva egyértelmű:
A gyerekedet.
A bejegyzésre reagálva: nem vagy te véletlenül féltékeny?
Szia!A kerdesedre valaszolva en biztos hogy a gyerekemet valasztanam.De ennek a babanak apukara is szuksege van,szerintem megkellene beszelned vele a gondjaidat es aggodalmaidat.ahogy olvasom o is meg egy nagy gyerek...
1et viszont biztos hogy nem engednek az apukanak!!!Hogy ittasan nyuljon a gyerekhez es a gyerek szagolja az cefreszagot!!!
Az hogy jatszik vele az nem baj,a gyerekek azt szeretik ha valami minnel szinesebb es viccesebb.ez ellen ne akarj tenni,csak akkor ha a babat ez a banasmod inkabb bantja mint nevetteti...szerintem meglehetne beszelni de ha megsem akkor mindenkepp a gyereked mellett maradj!!!
Ezt a kérdést nem is kellett volna feltenni.
Minden,de minden esetben a gyereket.
ha az zavar néha felhörpint egy pohárral és úgy van a gyerekkel,akkor azon tényleg változtatni kell..
de az nagyon nem jó ha úgy érzed,attól h szereti a gyerekét,téged a gyerek kevésbé fog. nem szabad féltékenységgel,irigységgel lereagálni ezt. a gyerek nem a tulajdonod,örülj annak ha jó sokan szeretik és hagyd h szeressék.
bár valószínűleg azért "bánt" h a babát babusgatja,mert téged nem és ezért van rossz érzésed. talán senki nem gyengéd és kedves veled csak a akislányod ezért félsz h a férjed "elveszi" tőled és akkor ő sem marad meg neked. ha úgy látod mindez abból gyökeredzik,h a kapcsolatotok nem jó,akkor hagyd el. de ne vetítsd ki ezeket a babára,mert hidd el,amikor a férjeddel vagy nem azért feszült a pici mert ő csiklandozza pl,hanem mert érzi,h te neked ellenérzéseid vannak,úgy érzed nincs jó kezekben és ezért ő sem érzi magát biztonságban. szóval vele szúrsz ki legjobban. ha ennyire befeszülsz a párodtól,akkor jobb lenne nektek külön. de ha ne adj isten szét is mentek,le kell győznöd magadban azt a félelmet h elidegeníti tőled a lányod. ha te jól,szeretettel neveled,a jóistenke sem fordíthatja ellened..
bocs ha kicsit összevissza volt,már ragadnak le a szemeim :)
Bár azt állítod, hogy nem tekinted vetélytársnak a férjed, de olvasd vissza amit írtál! Hasonlítgatsz. Ilyenebb, mint én, olyanabb, mint én.
Nem sérelmezheted, hogy erősebb. Neked meg nagyobb a cicid. Ennek az állításnak ugyanolyan súlya van: és?
A vicces arcok… Ez annyira apró dolog az életben. Te fogod eltölteni a babával az első 3 év szinte minden napját reggeltől estig.
Nem hiszem, hogy választanod kellene. Először meg kellene fogalmaznod magadban, hogy mi is a számodra elfogadható, és a férjedtől pedig elvárható változás. És fontolóra kellene venned, hogy mi az, amit esetleg neked másként kellene csinálnod. Mert ha eleve rákészülsz, hogy jaaajj, de rossz lesz hazamenni, és rástresszeled magad, úgy együtt nem lehet sokra jutni. Szerintem ez nem az a fajta probléma, amit egyszer megbeszéltünk, és úgy fog történni. Pl. ha türelmesen kéred, hogy segítsen, akkor tudok lehet, hogy fog is. És ha legközelebb nem jut eszébe magától, akkor újra kéred.
Miért feltételezed, hogy ellened hangolná?
Ez nem lehet kérdés!!
A gyermeked a legfontosabb.
További ajánlott fórumok:
- Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak?
- Kit válasszak? Ész vagy a szív?
- Lehet, hogy találkozni fogok egy pasival, aki nem tudja, hogy már van két gyerekem és férjem. A férjemmel már nincs szerelem. Mi tegyek?
- Amióta gyerekem van haragszom a férjemre, hogy neki mindent...
- Kit válasszak? Azt aki első perctől imád de vannak konfliktusok, vagy akivel nem voltak de egyszer rég hagyott kisétálni az életéből..
- Melyik vagy milyen mobilt válasszak?