Melyik vagy milyen mobilt válasszak? (beszélgetős fórum)
régen állt csak a nokiákra hogy megbízható. amióta rátette a microsoft a mocskos kis mancsát és windows-os azót a egy hatalmas rakás fosh az összes win-es darab... a simbian-osak még jók voltak..
nekem sony-m van (per pill kettő is jó mondjuk nem ratyi alsó kategóriás) és nem adnám hat másikért se :)
Megnéztem a telefonos boltban is, éppen harmad annyival drágábbak!
De már kiválasztottam egyet.
Az X8 szerintem nem egy nagy durranás,olyan egyszerű, mint egybarlangrajz - ha viszont majd javíttatni kell, mert 2 éves és időszerű lesz akkor a gsm hiénák lehúznak pár bőrt a hátadról.
BlackBerryt pedig akkor vegyél, ha blackberry szolgáltatást is szeretnél,ugyanis az úgy tuti.A hazai szolgáltatók kicsit mostohagyermekként kezelik és aranyárban adják, nekem van egy amit a pudingfejűeknél használtam és nagyon jó.
Én Nokia párti vagyok és egy 6500 classikot meg egy 6700-at használok.Hagyományos készülék mindkettő, az utóbbin van egy giga netem a skype-hoz, egy kézzel vezetés közben( Hupsz!)megírok egy sms-t a T9 szótárral úgy, hogy oda se nézek. Felveszem, leteszem oszt' ennyi.
Nem tudom honnan vannak ezek a telefonok, de ha bemennél egy használt mobilt árusító boltba, akkor tudi nagyobb a választék és lehet ennyi pénzért jobbat vennél és még szépet is. Ha csak arra gondolok, hogy mi többször eladtunk telefont ilyen helyen és sokkal olcsóbban.
Én pl. csak nokiát veszek. A többi telefon szerintem megbízhatatlan.
Ha már van interneted, akkor miért nem TE nézel utána, hogy mi az, ami számodra fontos? Pld. ha sok sms-t írsz, akkor a billentyűzete legyen könnyen használható, mekkora a képernyője, hogy jól olvasható legyen...
Ha inkább a telefonáláson van a hangsúly, akkor milyen típust szeretsz, esetleg a szétnyílóst, vagy csúsztathatóst.
Ha szép képeket szeretnél készíteni, akkor a fényképező részét nézd meg jól.
Ha a netre is fel akarsz csatlakozni, akkor meg a tárhely, a letölthetőség...stb.
A szolgáltatók szerint is, és márkanevenként is lehet szűkíteni a keresést a neten. Sőt van összehasonlítási lehetőséged is.
Itt hiába kérdezed, mert mindenkinek mások a szokásai - neked viszont a rákereséssel az egyedi igényeidet is számításba tudod venni.
És ha nem jön be a kopott? Ha valami baja van vele a kérdezőnek? Akkor mennyiért vesznek meg tőle egy kopott telefont? Itt ez a lényeg..nem az, hogy mi jön be meg mi nem. Nem akar újat venni.
A kettő közül kérdezte, hogy ki szerint melyik éri meg jobban.
Szerinted a kopott blackburry, sztem meg a másik. Ennyi. Nem hiszem, hogy ezen van mit röhögni. Neked piros, nekem kék..neked kockás, nekem csíkos...miért kellene hogy egyezzen a véleményem a tieddel?
Anyám. Biztos velem van a baj. Nem a funkcionalitás a lényeg? De legalább az első szempont?
Mert nektek megérne 10 rugót egy szép csillogó még csak nem is zsebkopott ( :D ) telefon, amin még beszélni sem lehet, egyébről már nem is beszélve?
Nem akarok újat, amire te gondolsz, az nyilván előfizetéses, azt nem szeretném.
Tényleg csak azt szerettem volna, ha valaki válaszol a kérdésemre. Ezek szerint a black berry nem jó..
Nem a külső a lényeg? De miért venne meg egy kopott telefont, amit aztán ő majd csak kidobni tud vagy a fiókba betenni, esetleg pici pénzért beadni valahová...
Míg a nem kopottat választva, ha nem jön be, akkor ugyanannyiért esetleg tovább is tud adni rajta.
Vegyél új telefont.
1 Ft-ért hajigálják utánad a jobbnál jobb készülékeket.
Nem vennék használtat, az tuti.
Főleg nem ilyen black berry izébizéket.
Szeretnék mobilt venni használtan, kaptam néhány ajánlatot, és nem akarom, hogy átverjenek, mert nem értek hozzá.
Tehát az egyik egy 2 éves x8-as, nem kopott 12E
A másik egy zsebkopott black berry 10E
Kérdésem, melyik éri meg inkább?
További ajánlott fórumok:
- Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak?
- Kit válasszak? Ész vagy a szív?
- Kit válasszak? A gyerekem, vagy a férjem?
- Kit válasszak? Azt aki első perctől imád de vannak konfliktusok, vagy akivel nem voltak de egyszer rég hagyott kisétálni az életéből..
- Fa vagy műanyag etetőszéket válasszak?
- Szemüveget vagy kontaktlencsét válasszak?