Mit tudsz aki fuvezik, hogyan viselkedik othon? Meg zavarja e a viselkedeset az embernek? (tudásbázis)
hm,most olvastam vissza..melyik volt a lenéző?
Csak leirtam,h mi a butaság,hogy ha más elolvassa,nehogy azt higgye,h tényleg úgy van.Ez nem okoskodás...:s
"Te is füves lehetsz különben nem igy regálnál"
:)))
A dühkitörések nem a fűtől vannak/voltak.
illetve mint írtam nem generáló, hanem kiváltó lehet.
Ja! Egyetértek.
Sztem csak a füvet vállalja fel, amit meg mellé bekapkod/szív, arról mélyen hallgat...
Nekem egy munkatársam volt komoly: az éveken át egyiket a másik után nyomta. A szobájában néha vágni lehetett a füstöt. Mármint a lakásában! :)
Mi meg nem győztük fújkorászni az illatosítókat, és gyújtani az illatosgyertyákat, hogy ne bűzölögjünk mi is, ha épp vendégségbe voltunk nála.
A melóhelyen el voltak tőle ájulva, hogy milyen szorgalmas, milyen sokáig túlórázik..., szegény soha nem tudja kialudni magát... (ja! Persze, a szeme vörös volt állandóan, mint a bagzó nyúlnak :)
De nemrégen hallottam felőle egy közös ismerőstől, aki mondta, hogy teljesen leálltak, szép lassan "kinőtték". (40-esek, úgyhogy ideje volt felnőniük :)
Jobb későn, mint soha...
Szóval válasz Vorovheznek: ha füvezett is, mellette vagy volt más, vagy alapból ilyen az ürge, csak eddig nem vetted észre.
A viselkedést természetesen megzavarja-ideiglenesen-mivel tudatmódositó.
Ez túlzás...a cipős hülyeség, meg a nem szabad együtt élni vele is...
És nem lesz agresszv az ember tőle, még ha hiányzik neki,akkor sem, ez nem nikotin vagy ragasztó...
Hmmm... mennyi fincsiség, szedjük sorba:
Amiről te beszélsz, az nem fű.
Igen aki minden nap rendszeresen füvezik lehet agressziv ,másnap vagy amikor elkezd hiányozni neki a fü. A fü elszivása után olyan mintha részeg lenne , de ért minden és lehet vele normálisan kommmunikálni, viszont igazából semmi sem érdekli. pl ha télen átázott a cipöje és tiszta víz a zoknija ,jéghideg a lába. Ruhástól lefekszik.stb. A fü a drogok közül a leggyengébb, de általában
nem szoktak itt megállni az emberek.Lelehet szokni róla , de csak aki akar az fog. Nem tudsz tenni ellene. Ilyen emberrel NEM szabad tovább együtt élni, saját életedet tönkre tenni!!!!
Szerintem sokan nincsenek tisztába azzal,hogy mi micsoda és mire képes! Mégis kőkemény véleményt alkotnak róla. A fűtől nem lesz senkinek semmi baja,ha előtte sem volt és drogfüggő sem feltétlenül válik belőle!! Ezek mind jellemtől függ.
Én személy szerint nem ítélem el a marihuánát,én is fogyasztottam nem egyszer,de nem vagyok függője és nem lett semmi mellékhatása sem,azonkívül,hogy az adott érzelmem felerősítette vagy nagyon jó volt a kedvem vagy tök álmos és fáradt lettem,na meg persze éhes,mint állat:) Gyógyító hatása is van,orvosok is ajánlják olyan betegeknek,akiknek állandó fájdalmaik vannak. Én is használtam amikor nagyon görcsölt a hasam és azonnal elmúlt és ezt lehet homeós gyógyszernek is hívni:):)
Én egy alkoholistával éltem együtt, de hasonlóan nagyon nagy dilemma elé kerültem. Nálam a szerelem győzött (meg a tudom is én, hogy mi? talán az, hogy meg fogom tudni változtatni?).
Nem lehet megváltoztatni. Tudatosan teszi magával, senki nem kényszeríti - az igaz, hogy valami kiváltja nála, de mivel erről úgy tűnik,hogy nem is lehet vele beszélni - én az eddigi tapasztalatom alapján - hagynám, hogy éljen úgy, ahogy ő akar!
A gyereknek sem tesz jót, ha látja, hogy az apja mindig kábult, bódult, beszámíthatatlan, kiszámíthatatlan...
Ha már gyereked van, akkor Te ANYA vagy elsősorban! Gondolj erre!
A fűtöl senki nem lesz durva vagy szemét, ha alapjában véve nem az.
Teljesen más hatása van, ez nem egy kemény drog.
Olyan mint az alkohol, felerősíti és kihozza meglévő tulajdonságokat.
ha nem füvezne akkor is így viselkedne.
Általában aki drogozik,ide tartozik az alkohol is,menekül a problémák elől.
Szerintem mindig azt kell tisztázni h miért, csinálja ezt?Mi volt a kiinduló ok?
Fiatalon előfordult h körbeadogattuk a füves cigit ha szar napunk volt, mégsem lett egyikünk sem függő vagy deviáns.
Ugynakkor ismerek olyat aki nem állt meg a fúnél...Szerintem ez megint csak azt bizonyítja h minden jellemfüggő.
nem hiszem, hogy a fű tette ilyenné, maximum jobban kihozzta belőle.
A drog önmagában semmit nem generál, hanem elő/kihoz dolgokat, többek közt ezért is él sok alkotó művész vele.
Az, hogy durva és szemét, még nem jelenti azt, hogy drogos.
Nem írsz konkrétumot, de már azt is tudod pontosan, hogy füvezik, de nem tudod hogy néz ki egy füves.
Adj támpontokat azoknak, akik megpróbálnak segíteni.
Hogy könnyű e abbahagyni?
Ha szeretne akkor ha nehéz, akkor is kibírja, de ha nem, akkor ha könnyű se fog leszokni - nem számít, hogy nehéz e vagy könnyű.
szélsőséges estben okozhat skizofréniát.
de ehhez eleve egy hajlam kell.
Nem hiszem, sőt ha ráijesztesz a mikulással, akinek agyara van, és a háta mögött áll, akkor majd' betojik :-D
Tudom hogy nem szép, de imádom így ijesztgetni a füveseket.
Itt van egy csomó felvilágosító füzet (a Tiéd jobb felül az első): [link]
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Furcsán viselkedik a párom