Ez normális viselkedés? (beszélgetős fórum)
nem eszik olyan forrón a kását:D
Az gázosabb rád nézve, ha valaki egyetlen szó nélkül lép le. Ugy, hogy max. annyit mond: szia.És hült helyét találod.
Látszik rajta,hogy bántja a dolog....már azóta 3-szor volt itt!
De így lesz ez jó!
És ő mondja,hogy ennyit ért nekem 6 év......neki se ért többet ezek szerint!!!!! :(
Szakitott?:(
Szerintem is , ez csak egy indok volt...
Összepakolt és haza költözött!!!!!!!!!!!
Ennnyit ért neki 6 év! :(
Szia!
Olvasgattalak itt, én a helyedben addig húznék el messzire amíg fiatal vagyok!!!! Mi az hogy egy párkapcsolatban én pénzem te pénzed!!?? Mi is 6 éve vagyunk együtt, van egy 8 éves fiam, aki nem a páromé, mégsem mondja hogy az ő pénzéből vettem e a gyerekemnek a könyveket, vagy bármit!?
Szórakozni is elmehetek nélküle, bár nem szoktam, pedig ő sem szereti...
Anyám...
Érdekes, hogy miket eltűrünk, mi nők...
Ne is hagyd magad!
Jó munkát!
Köszi csajok mégegyszer mindent!
Nem fogom hagyni az biztos!!!!!!
Lassan mennem kell készülődni dolgozni!
Sziasztok!
Már így is közeledünk ehhez,ha menni akarok a keresztfiamhoz vagy nagymamámnál akkor is egy fél napon keresztül kell mondogatni neki mire rászánja magát!
És a multkor volt egy beszólása ami nagyon sziven ütött,mert mondtam neki,hogy el szeretném kezdeni a jogosítványt és erre a főnöke felajánlotta,h ad kölcsön ha szükségünk van rá aztán majd ledolgozza vagy visszafizetjük neki,erre az én drága párim azt válaszolta,hogy -nehogy már az én pénzemből szerezd meg a jogosítványt!!!! :S:S:S:S
Összefoglalom és elhúzok, mert csak felhúzom magam a rabszolgatartó majmokon:
ez a tag nem fog változni, a helyzet nem fog javulni. Ahogy öregszik, egyre több autóalkatrész lesz a garázsban, egyre többször fog a motorolajban tocsogni, a távirányító többet lesz a kezében, mint a slusszkulcs indulásra készen, egyre kényelmesebb lesz, egyre többször fog a munkától fáradtságra hivatkozni, hogy ne kelljen elmenni az anyósékhoz ebédre, a barátnőkhöz babalátogatóba,.........előbb-utóbb annyira frusztrált lesz a saját nyomorában, hogy meg is üt, ha szólni mersz.
További ajánlott fórumok:
- Normális a gondozónőtől ez a viselkedés?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Első randim mennyire normális ez a viselkedés?
- Elegem van a férjem viselkedéséből, ugye nem normális dolog, amit tesz?
- Ti mit mondanátok neki a helyembe? Szerintetek normális ez a viselkedés a részéről?
- Szerintetek normális volt ez a viselkedés a részéről, kinek volt igaza?