Újra kérdezem: ő miért nem dolgozik? Zavarja, hogy a párja dolgozik? Ő miért is nem? Beteg? Rokkant? Mentálisan, szellemileg, fizikálisan nincs rendben? Vagy tohonya, lusta, élősködő, nincs kedve?
Nem született meg az a férfi akit én eltartsak. Ha FI eltartja és még elviseli, hogy beszólogat neki, meg is érdemli. Nálam az ilyen nem férfi kategória.
Elvileg lehet hogy kiakadt a helyzeten nem tud vele megbirkózni.Plusz lehet hogy az is zavarja hogy nem dolgozik,míg te egész nap tolod.Talán depis kezd lenni.
SZóval 9 évet nem hajítanék a kukába,de sok a kérdőjel.Főleg ez a munkanélkükiség zavarna,ezt ha csak nem önhibáján kívül van ,nem tudnám tolerálni.
Nő vagyok. Dolgozni tudna és az anyja tartsa el. Kedves ember és meghallgat engem is, de igazatok van mert néha nem tudom mit szeretek benne. De ez a fajta viselkedése mostanában zavar jobban.
Te írtad, hogy koncentráljon arra, amit szeret benne. Én saját tapasztalatból mondom, hogy aki így viselkedik, abban nem sok szeretni való lehet. Nem dolgozik, hülyének néz, egoista , de......pl.szép a szeme?
Ilyen volt az exférjem. Nem dolgozott, és sìkhülye. Ha nem értettem egyet vele, én voltam a bolond szerinte. Nem is voltam vele 9 évig és nem is tudom mit szerettem benne valamikor.
9 éve együtt vagyok a párommal és szeretjük egymást, de mostanában sok mindenben nem értünk egyet. Én dolgozom egész nap mert vállalkozó vagyok és lefoglalom magam. Igyekszem pozitív lenni és a jó dolgokat látni. Ameddig ő negatív és nem hisz a vírusban és szerinte ez hazugság és szid mindenkit. Mikor az ismeröseim lettek vírusosak akkor is azt mondta biztos lefizették őket. Tüntetéseket akar szervezni és mérgelődik mindenen, és ha nem az a véleményem ami neki akkor rám is mérges. Ezekkel a dolgokkal nem foglalkozom mert vannak más dolgok is az életemben és akkor már agymosott leszek a szemében. Tudni kell, hogy ő nem dolgozik 32 évesen. Mit tegyek ebben a helyzetben?