Segítsetek!Egy kislányt a nagymamája eldob magától..Mi tudok tenni? (beszélgetős fórum)
Megrökönyödve, elhűlve,álmélkodva és DOHOGVA olvasom soraidat.
Mi történt az elmúlt egy hónapban? Van valami újabb hír a kislány sorsól?
Mi lett vele? Mi van most vele?
A nagymama nagyon manipulálja a picit..
Az anyja,az apja ellen beszél...
Hétfőn állítólag elintézi,hogy elvegyék a gyámságot mindenkitől,és csak ő intézhessen mindent a gyerekkel kapcsolatban.
Ennek ellenére,tegnap beszéltem a nagymamával,először azt mondta kiviszi magával külföldre,azután meg azt,hogy de jó lenne ha hozzánk szokna a kicsi,és itt hagyhatná..
Sajnos a legnagyobb baj,hogy az anyja idehozta hozzánk és elment..
A kislány ezért nem akar minket látni,ha mondják neki,hogy hozzánk jönne,csak látogatóba..
Most a szemében ez a környezet olyan ahol megint elhagyta az anyja.
Valószínű fél,vagy csak velünk rémisztgeti a nagyanyja ha rossz,nem tudom..
Nekem van egy unokatestvérem, akit a keresztanyám másfél évesen fogadott örökbe. Keresztanyám orvos.
A kislány eleinte éjszakánként felriadt, nem lehetett megnyugtatni, teljesen lelkibeteg volt, borogatást kapott, és amennyire tudta keresztanyám nyugtatgatta. A kislány olyannyira meggyógyult, hogy én erről nem is tudtam, hogy mennyire lelkisérült volt, amikor keresztanyámhoz került, csak nem rég hallottam róla a nagyapámtól.
A kislány már felnőtt, a harmadik gyerekét várja, építkeznek, majdnem kész a ház (a férje annyit dolgozik rajta, hogy hitelt se vettek fel). Szóval példaértékű életet él.
A kislánynak biztosan az lenne a legjobb megoldás, ha hozzátok kerülne, akkor hamar meg is gyógyulna. Én drukkolok nagyon, hogy minden a legjobban alakuljon, és nagyon szép, amit teszel érte!
Szia.
Privátban megírom.
Szia.
A kislányt visszaadták a nagymamának.
Most egy másik utat próbálunk bejárni.
Sajnos a gyámügy közel nem veszi ezt olyan komolyan,mint amilyen elvárásokat épít az örökbefogadó szülőknek.
Nagyon sajnalom ami tortent... :-(((
Remelem minden jol alakul majd,a kislany meggyogyul es talan Ti is orokbefogadhatjatok.
Imadkozom Ertetek!
Szia.
A kislány alig másfél napot volt itt..
Hirtelen egy sírásból kiindult rohamot kapott..
Kórházba vittük,ahol az orvos elmondta a kislány lelkileg,és testileg is sérült,depressziós,hol támadó a viselkedése,hol próbál az orvosokhoz kedves lenni,azt mondja jó kislány lesz,csak a mamához ne engedjék vissza..
Sokszor mondja hogy "anya elhagyott,pedig jó kislány voltam" "anya cserbenhagyott,lelépett tőlem"..
Én egy teljes napot sírtam végig..
Holnap a kislány intézetbe kerül.Egyenlőre folytonos megfigyelés alatt lesz,pszchiologus fog vele foglalkozni.
Mi kértük ha a kislány rendbe jön had kerüljön hozzánk,de egyenlőre most a lelki gyógyulása a fontos és az kiderüljön lett-e maradandó lelki sérülése..
Egyenlőre az intézet nem fogja kiadni,és lehet hogy a nagyszülő szülő sem látogathatja,mert csak rossz hatással lennének a picire.
A nagymama most jogilag akar közelíteni,magához venni újra a kicsit és kivinni külföldre..
Reménykedem hogy erre semmi esélye nem lesz..
Ha engedélyt kapunk látogatni fogjuk a kicsit és minden lehetőségünkkel támogatjuk,próbálunk azon lenni,hogy egyszer ha nem is hozzánk de egy szerető családba kerüljön.Ami viszont most fontos,gyógyuljon meg!
Most hívott az anya..Elvileg 1 óra múlva itt lesz nálunk hogy beszéljünk..Csak azt nem tudom hol volt egész nap..
Ennyire nem érdekli azt sem a gyerek..
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Hogy hívja születendő lányporontyom a fiatal, nem nagyis nagymamáját, az én anyumat? nálatok mi a 'mama' beceneve?
- Segítsetek! Meghalt a férjem nagymamája, tudja valaki a temetkezési árakat Budapesten?
- A vejem nagymamája nekem kicsodám?
- Hogy lehet elmondani egy ötéves gyereknek, hogy meghalt a nagymamája, akivel igen szoros kapcsolatban állt?
- Férjem Nagymamájának Temetése!És én?