Mit tennétek, ha egy baráti házaspár felajánlaná a párcserés szexet? (beszélgetés)
Láttál már olyan valóságshow-t ami a "valóságot" mutatja?
:)
Látod, ezért különbözőek az emberek. Mert különböző vágyakkal és különböző értékrenddel is rendelkezhetnek mint amilyenek ők maguk, amilyenek mi magunk vagyunk.
Ezért klassz az élet, ha mindenki egyféleképpen gondolkodna, akkor halál uncsi lenne.
A statisztikára azért kíváncsi lennék, honnan veszed, hogy legtöbbször válnak is. Ami egyébként igaz, de úgy általában véve a házasságokra, sajnos. Nem pedig azokra, ahol ez a gondolat felmerül. Szerintem, ahol ez felmerül, és végig is megy, nemcsak gondolati szinten, ott a kapcsolat elég erős, mert rengeteg őszinte beszélgetésre van szükség, és egymás folyamatos "figyelésére", hogy mire és hogyan reagál. Barátnak, semmiből azért talán nem kéne felajánlani... Egyébként, úgy gondolom, hogy nem feltétlen a 20-30-as évek jellemzője, de statisztikám nincsen erről (sem).
Szerintem dőlnek a bábuk.
De jól is elsülhet a dolog.
Nem tudnám eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Nem vonz semmilyen szinten sem, szóval nagyon nem ismerne az, akinek egyáltalán ilyen az eszébe jutni velem kapcsolatban..
Gratulálok mindkettőhöz!
Lehet, hogy a csajnak kellene itt írogatnia ... biztos nem ti voltatok az elsők neki :)
Ezek szerint a csaj kérdezett rá ...
Barát barát maradt?
Baba megvan?
Ez
Nem mennék bele.
Azért azt nagyon megnéztem volna :) ...
Bár lehet, hogy azért annyira nem volt vicces ...
Pláne nem akkor.
És az külön, vagy együtt?
Vagy egészen máshogyan?
Mind2
Igazából a férj volt nekünk nagyon jó barát ( egyik gyerekkori barátnőm exe akivel azután is jóban maradtunk, hogy ők szétmentek) de az új asszonyt akit feleségül vett sosem kedveltem igazából. Jelenleg is épp azért váltak el mert kb csak a guruló krumpli nem húzta meg a csajt..
Én nem tudom, talán jelentkezik, aki tudja... ;)
Keress rá a swinger klubra. Fent jobb oldalon.↑
Akkor megfogalmazódott a kérdés:
Hogy is megy ez? (Ha már megy.)
Nem tudom...
Volt régebben a portálon egy swinger klubos csajszi lehet, hogy más nicken most is....
Van ilyen topik, otthon is úgy mehet a dolog, mint a klubban - szerintem. Aztán tévedhetek is.
Nem szimpatizálok az ilyesmivel, régimódi vagyok!
Azért kíváncsi vagyok arra, a felek meddig bírják...
Cikkek alapján nem sokáig, mert az egyik félnek előbb-utóbb elege lesz belőle.
További ajánlott fórumok:
- Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt?
- Halálod után felajánlanád a szerveidet?
- Megunt tárgyak felajánlása humorosan :-D
- TE felajánlanád halálod után a tested az orvostudomány számára kutatási célokra?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Koronavírus: Online segítség, ingyenes felajánlások