Halálod után felajánlanád a szerveidet? (beszélgetés)
:))Igen, úgy tűnik ezt nagyon elméreteztem, nem ártana figyelmesebben olvasnom! Így egészen máshogy fest a helyzet, és a bejegyzésemnek nem sok értelme marad.:)
Encsike, elnézést, a saját korlátoltságom áldozata vagyok, én szegény pára!
Szerintem encsike Hmv kérdésére válaszolt és nem a saját felajánlásáról nyilatkozott...
Egyébként a medikusoknak folyamatos utánpótlás kell,nem kérdés hogy honnan van,sztem felajánlani sem kell csak az egész testet,darabokban úgy is odakerülünk.Köztudott,hogy a koporsókban nem teljes emberek feküdnek.
Értem, szóval az nem zavarna, ha kíváncsi medikusok szórakoznának vele(d), ki tudja egyáltalán hány szemesztert "élnél túl":)), de az már meredek elképzelés, hogy megments egy vagy akár több értékes életet, és valakinek esetleg odaajándékozz még 80 egészségben eltöltött évet. Érdekes álláspont.
Ha azért utasítanád el a felajánlást, mert ragaszkodsz a kremációhoz, ill. egyéb vallási vagy spirituális ok állna a háttérben, azt megérteném, de így nekem ez a kijelentés nehezen emészthető.:)
Nem.
Mivel halálod után nem te rendelkezel,a családtagoké a döntés ,nem a tiéd.
Tehát ilyen formán nem te ajánlod fel a szerveidet,hanem mások.
:))
Nekem természetes,hogy igen,ez nemes cselekedet de azt is elfogadom aki azt mondja,hogy nem.
De én úgy tudom,hogy csak arról kell nyilatkozni,hogy nem akarod ellenkező esetben igennek számít.
Kiváncsi lennék hányan végrendelkeztek a testükről,és a szerveikről mindazok kőzül ,akik igennel válaszoltak ?
Senki?:))
Gondoltam.
További ajánlott fórumok:
- Te felajánlod a szerveidet a halálod után? Mások életéért!
- Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt?
- Megunt tárgyak felajánlása humorosan :-D
- TE felajánlanád halálod után a tested az orvostudomány számára kutatási célokra?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Koronavírus: Online segítség, ingyenes felajánlások