Mit tennél ha valaki a boltban, a szemed láttára rakna el a táskájába egy ruhát? (Ellopná) (beszélgetés)
36-os ban írtam.:))
Ma a Karátban 200.- ( nem elírás: kettőszáz) forintos ruha kifizetés után vijjogott, eladó alig találta meg a gátlót. DD
jó kérdés...nem hiszem, hogy szólnék, ha nincs a közelben eladó, vagy biztonsági őr...ha volna, szólnék nekik...
fiatal koromban voltam szemtanuja ilyesminek...jól öltözött csaj elöttem ment be a próbafülkébe...kosarában egy pulóver, és egy bugyi...olyan, akkoriban szexinek számító bugyi, dobozba csomagolva
vártam, jöjjön ki, hogy én is be tudjak menni
kijött, pulóver az egyik kezében, üres kosár a másikban, bugyi - gondolom - rajta
az üres doboz ott volt a fülkében
Ha mindenki rendesen végezte volna a munkáját, akkor ez nem neked lenne probléma.
Hol voltak az eladók, hol volt a biztonsági őr?
Így jártak, majd a nap végén zsebbe nyúlnak.
A tiszteletet normálisan is és bizonyos eszközökkel is ki lehet harcolni...
De tényleg nem szabad félni... :D
Voltam, néha vagyok, ott van egy lakás. Kemény! D
Egyedül sehova, egyszer mentem le reggel 7:kor kisboltba, többet nem.
Mikor még este is lehetett piát venni, egy rozoga boltban Borsodit akartunk, 23: körül.
Drágának találtuk, tanácskoztunk, de úgy kérdezte meg a főnökasszony, hogy hány dobozzal kérünk, hogy ha azt mondja: egy rekesszel meg kell venni, talán akkor is megveszem. D
Mentünk el, sötét, néhány "vigyázó ember" még sok-sok méteren, hát igen szorítottam a hátsómat, hazáig. Nem nyugtatott, hogy pár száz méterre rendőrőrs volt. DD
Vagy mondjuk Józsefváros?Bár ma már sztem nem olyan mint régen....szocializálódtak már.
Annak idején mikor rendőrnek tanultam,minden álmom az volt,hogy oda legyek kihelyezve.... :DDD
Szegény.... :)
Pedig a kutyák még jobban megérzik a félelmet.
Szívesen elvinnélek magammal egy sötét utcába,tele kóbor kutyákkal.Legalább legyőznéd a félelmed...
Én abból indulok ki,hogy ha valaki megtámadna,teljesen mindegy hogy nappal vagy egy sötét utcán,reflexszerűen ütném,ahogyan csak birom...az ilyen emberek,ha csak egy kicsit is látják rajtad,hogy félsz vagy kétségbeestél,kapásból fölénybe lesznek,és akkor véged.Ilyenkor szerintem nem szabad sokat gondolkodni....Lehet bennünk belső félelem,de az a történtek után fog kijönni,némi sokk-ként...
Nem szabad félni....!!!
Én nem tudom megmagyarázni, egyszerűen ez van.:(
Szerintem tudat alatt bennem van: ha ezt meg meri tenni, akkor mi lenne neki velem elbánni?
Sose gondoltam "olyan helyzetben" végig, de valami ilyesmi lehet.
Na, ezek a lopásgátlók..1x, még Cora volt, vettem atlétát, otthon láttam, rajta az a "gátló". Cibáltuk csúnyán, szedtük szépen, nem jött. Visszavittem, blokk volt, ott csodálkoztak az eladók: de, hogy vitte ki??
Na, ezt nem tudjuk a mai napig sem. DD
pfű, én eskü, félnék, hogy megismer egyszer az utcán..:((
De rám nem szabad ilyen szempontból, én nagyon beszari vagyok..D
Én bevállalnám.
Ne becsülj alá.
Az ilyet nem szabad hagyni.
Nem semmi...
És szerintem az ilyen emberek még meg is engedhetnék maguknak hogy megvegyék...
További ajánlott fórumok:
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Tetszik a szomszéd boltban dolgozó eladó srác. Hogyan imponálhatnék neki?
- Két boltban sem kaptam kristálycukrot. Így kénytelen voltam...
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- A férjed autós táskájában találsz egy díszes női hajkötőt. Mit teszel?
- A boltban ma nem ellenőriztem le a blokkot, így sajnos csak...