Mit tennél ha a szerelmedről kiderülne hogy biszexuális? (beszélgetés)
Tudom, nem is hibás, ha nem vonzom, és ha más ami izgatja azt nem lehet elnyomni.
Beszélgetni kellene igen, csak mikor kicsit piszkálom ezt a témát, határozottan mondja h ő nem homo, ne higgyem azt, csak ő olyan fiú aki nem szereti ha babusgatják, és mindig is olyan volt h voltak időszakok amikor nem kívánta a szexet, és magának sem csinálta.
Majd az lesz,h rákérdezek, ha kicsit is beiszik, és felenged, és vhogy buli közben rajta kapom h gyanusan érintkezik a haverokkal
Azért ezt sem venném tutira, de egy hosszú őszinte beszélgetésre szükségetek lesz.
Nem lehet úgy élni, hogy te is kétségek közt vagy és lehet, hogy ő is.
Az első mondatodra meg csak annyit, hogy sokszor ők sem ismerik saját magukat, emiatt történik az egész. Nem akarnak ők senkit sem bántani szándékosan.
hát ez megijeszt, szeretünk vkit vele élünk és mégsem ismerjük.
Akkor összegezve, nincs olyan pasi aki a nőket szereti és mellette ennyire távolságtartó legyen, akkor tuti h a saját neme vonza.
Elgondolkodtató h tényleg mi van ha idővel nem rejti el vágyit és lelép.
Köszönöm a válaszokat
Az a baj, hogy legtöbb esetben aki biszexnek vallja magát igazából próbálja elfolytani a benne lévő homoszexualitást. Póbálkozik, de nem lesz sosem boldog egy nővel. Nekem egy srác állította, hogy mindenki biszex én meg mondtam, hogy sosem gerjedtem még nőre... azóta meleg a srác.
Ha annyira a szexet sem kívánja, valószínűleg érzi, hogy ez nem az ő "csapata". Én nem várnám meg, hogy mondjuk 2 gyerek utána coming outoljon. Egy meleg ismerősöm pasija pont így tett. 2 tinédzser gyereke van és pár éve elváltak, azóta pasival él.
Érdekes ez, mert amikor még nem költöztünk össze és csak hétvégén taliztunk akkor mindig volt szex,
Szeret az biztos, csak testileg van vmi gond. Sajnos kevés a szerelmi érintkezés, azt mondja nem bújós fiú, van ilyen? H a pasi szerelmét nem fejezi ki testileg?
De lehet tényleg így van, csak alibi vagyok, h ne szólják meg, de akkor ebben ő nem lehet boldog.
Még átfordulhat teljesen a saját neme felé. Vagy álcsaládot akar magának?
Jobb a történet nem lesz. Rajtad áll, hogy elfogadod ezt a helyzetet, vagy kilépsz belőle.
Tehát nem a pasi közelsége lenne a baj a hármasban, hanem csak a te irántad érzett féltékenysége?
Akkor legalább birtoklási vágyat érez irántad, ha szexuális vonzalmat nem is annyira.
Mikor merült fel benned először, hogy ő a férfiakra bukhat? Azelőtt nem volt semmi ilyesmi?
Azt nem bírom mondani, majd kicsit kivárok, vhogy kipróbálom szedni belőle az igazságot.
Ha biszex azt talán el tudom fogadni, mert szeretem.
Van olyan hogy a pasik is fáradságot, fejfájást színlelnek a szex elkerülésére?
Mondjuk én sem puszilok arcon olyan férfit, aki nem a közvetlen rokonom, (a többiről már nem is beszélve), de nála akár lehetnek tágabbak a határok.
Milyen az, amikor ölelgeti őket? Nem a vállukon, hanem mondjuk két kézzel atkarolva?
Régi a téma, de hátha vki találkozott a problémámmal, Párommal 1,5 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk, amióta együtt fekszünk kelünk alig van szex, ha havi 2-3 az már jó.
Nem tudom mi lett vele, volt h elejtette h ő biszex (gyors válasz h csak viccel). DE már arra gyanakszom h azért nem szeretkezünk mert nem kívánja a női testem. A haverjaihoz kicsit fura a viszonyulása is, puszillak, csókollak néha így köszön el tőlük, ha meg kicsit becsiccsent akkor meg olyan gyanúsan ölelgeti őket. MIkor rákérdezek azt mondja h nem, sosem tudna pasival lenni, de akkor miért ilyen a fiúkkal, miért puszilják arcon egymást, nőknél nem fura de h a pasik is ilyenek lennének.
Jó kérdések:) :)
a: ha másba szerelmes(ő bármilyen nemű is) úgyis tárgytalan
b: ez nem sokkal másabb,mintha köztem,és egy másik nő között kéne választania,bár neki nyilván bonyolultabb érzés,meg bonyolultabb mérlegelés
c:megkérném,hogy meséljen róla,vagyis inkább az érzéseiről,mert ha együtt akarunk lenni,akkor ismernem kel ezekezt,és el kel fogadnom,úh.magyarázza el,ahogy tőle telik
d:ezt nem tudom,talán egy kicsit különbözik attól,mintha egy másik nővel tenné:kicsit jobban megérteném
e: ezt el tudnám képzelni,hogy igaz,de csak azért,mert vagyok olyan érdekes,hogy belém lehet szeretni:) és ki tudom tölteni egy másik ember életét,gondolatait.
Csak olyan fura lehet elképzelni....
Lány: - Mi a bajod mostanában Fred? Olyan fura vagy.
Fiú: - Emlékszel arra a srácra, péterre, akivel a múlt héten találkoztunk?
Lány: - Aha
Fiú: - Azt hiszem szerelmes vagyok Péterbe.
Lány: - .....
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a 15 éves lányod néha hánytatja magát fogyás céljából?
- Mit tennél, ha kiderülne, nem sok időd maradt hátra?
- Mit tennél/tettél meg a szerelmedért?