Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van? (beszélgetés)
Sziasztok!
Abban kérem a segítségetek, egy szerettem rákos betegséggel küzd. Kötőszöveti rákja van, ráadásul olyan, amit az orvosok sem nagyon ismernek, és közölték hogy ez annyira rikta fajta, hogy ne is remélje hogy a kutatásokban nagy áttörés születik rövid időn belül, mert azokra a típusokra folytatnak kísérleteket, melyek elterjedtebbek. Egyelőre még van idő, mert jól viselkedik a rák, tüdőben van áttét, de szükségünk lenne egy nagyon jó onkológusra! Mivel csak kísérletezgetni tudnának az orvosok, más ráktípusra "bevált" erős kemoval, holott még kár bolygatni és tönkre tenni a szervezetet, ezért olyan orvost keresünk, aki nagyon türelmes, ért a betegek nyelvén és nem küldik el a hölgyet azzal a szöveggel, hogy mit kérdezget annyit? Holott csak szeretne tisztában lenni azzal, mi zajlik a testében, mik a lehetőségei? Kérlek ha tudtok, ajánljatok orvost, akiben meg lehet bízni, szakértelme van és van türelme egy rákos beteghez!
Előre is nagyon köszönöm segítségetek!!!
Sziasztok!
Ismerősömnek szeretnék segíteni,úgy néz ki,hogy áttét van a tüdején.Az egész család idegileg ki van borulva ,ezért is próbálunk minden szálba kapaszkodni. Bármilyen jótanácsot szívesen fogadok.!!!!
sajnálom jobbulást.
lehet csak felfáztál.
sajnálom
nálunk a nagyapámnak volt tüdőrákja
tudod anyumnak méhnyakrákja volt.
ő nem bánta volna ha kiveszik a méhét ha azon múlt volna hogy meggyógyul de áttétes lett.
mondd meg neki azt üzenem attól,hogy kiveszik a méhét még ő nem lesz kevesebb mint volt attól ugyan úgy nő marad.
kitartást
Asszem beteg vagyok!!!
Pedig amúgy baromi jó kedvem van, de mégsem bírom megérteni ezt a poénkodást
utána néztem...
nekem csak 3 van, 5-öt nem vállalnék... :)
nekem még ez az internetes dolog sem tiszta, meg a számlafizetés, az áramot pl. hogyan bírják majd, ha tüzelőre sincs, meg kajára, akkor a szám.gép fogyasztásra hogyan? jó lenne, ha ez még tisztázódna!
Ugye ez csak véletlen egybeesés????????????????
Nyugtassatok meg:) Vagy ma már mindenkinek 5 gyereke van?
További ajánlott fórumok:
- Elvetetnéd, ha még időben kiderülne hogy súlyosan beteg a babád?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a 15 éves lányod néha hánytatja magát fogyás céljából?
- Mit tennél, ha kiderülne, nem sok időd maradt hátra?
- Ha az egyik közeli ismerősödről kiderülne hogy AIDS-es te mit tennél? Ugyanúgy viselkednél vele, vagy tartanád a 3 lépés távolságot?
- Mit tennél, ha te finanszíroznád a gyereked egyetemi tanulmányait, és közben kiderülne, hogy a gyereked tojik az egyetemre