Mit tegyek? Párom barátjáért vagyok oda.. :(( (beszélgetés)
Szóval neked csak "csettinteni", kell? (nem én mondom,te írtad)
Addig, amíg csak nőnemű tengeri moszat szintjén tengeted az életed, ne várj mást, csak problémás lelki és nemi életet.
Ma az egyik csettint, holnap meg a másik... gyönyörű kilátások...,de hol vagy te, saját magad ebben a történetben??!
Én is így gondolom.
Egy nem tökéletes kapcsolatból akkor is kilépnék, ha nincs a láthatáron más. Neked viszont van.
Azt írod, augusztus óta vagytok együtt. Akkor nem értem a következő mondatot:
"Elmondtam neki a nyáron, hogy hogy vagyok B-vel, de azt mondta, nem baj, majd ebből is kilábalunk."
Tehát rögtön el is mondtad neki, hogy B-ért teljesen "odavagy"? És ez neki nem baj?
Nem értem én ezt az egészet. Ezek szerint P-t nem is izgatja, hogy a barátja tetszik neked. Ezek után tényleg az a kérdés, hogy miért nem vagytok hármasban, ahogy valaki már írta is.
Ahogy látom a szitut, ez egyikőtöknek sem okozna gondot.
Az lenne a legtisztességesebb, és gyakorlatilag a legegészségesebb is, ha szakítanál a pároddal. Az nem kapcsolat, hogy elvagy valakivel. Az a ló nincs esete. Úgy meg főleg, hogy közben más után ácsingózol. Akár barátja a fiúdnak, akár nem.
Ha ezzel a másikkal, vagy bárkivel akarsz kapcsolatot, zárd le az előzőt, mert hogyan bízzon meg benned bárki, ha lezáratlan kapcsolatból ugrasz a nyakába? Arra fog gondolni, hogy ezt vele is megtennéd adott esetben. És igaza is lenne.
Szakíts a jelenlegi pároddal,mert ez az elvagyunk nem kapcsolat!!
Légy egy kicsit egyedül,hogy tudjon közeledni B.
Az sem jó ha szakítás után te rohansz utána!
Várd meg hogy ő közeledjen!
Ha mégsem jön össze és egyedül maradsz,még mindig jobb mint apró dolgokon marakodni és el lenni...
Ez nekem is furcsa, egyáltalán ez a kérdés miért merül fel emberekben. nem mindenki tudja itt tölteni minden percét, én is dolgozom, most nyugisabb nap van, azért tudok itt lenni, de van amikor egész nap csak 5 percem van felnézni.
És hogy ez egyáltalán téma lett...
Ha korrekt lennél,már rég kiléptél volna a P-vel való kapcsolatodból.Csak azért ne legyél valakivel,hogy elmondhasd,van pasid.
Szépen szakíts P-vel és utána jöhet B,ha még mindig akarjátok mind a ketten.
Nekem ez olyan mint valami szolgalati kozlemeny, amivel holt szezon alatt szorakoztatja valaki a kozonseget.
Tulsagosan altalanos...
Régen is regisztrált voltam, mint Leányzóka, csak nem engedett belépni valamiért. Épp nem vagyok a mindenkivel mindent megosztó személy, de most rengeteg miatt el vagyok keseredve.. Szerintem ezért nem kell megkövezni.. :))
Szép napot Neked! :)
Én biztos, hogy B-t választanám, ha annyira oda vagyok érte, egy percig sem gondolkoznék. Nem is hagynék tartalék játékost, nem mennék arra, hogy ha esetleg B nem jön össze, jó lesz nekem mégis P.
Ha az a szikra nincs meg P-vel, ami B-vel megvan, akkor a P-vel való kapcsolatnak innentől kezdve nincs értelme.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha úgy érzem szerelmes vagyok, de nem a páromba?