Mit tegyek, ha úgy érzem szerelmes vagyok, de nem a páromba? (beszélgetős fórum)
Ez egy tartós kapcsolat alapja. A lángoló szerelem alábbhagy két éven belül minden esetben. Ha törődtök egymással, és igyekeztek a másik tetszését továbbra is elnyerni, akkor nem hűl ki a tartós szerelem sem. De tenni kell érte.
Viszont a lángoló szerelem az nem fog hosszú évekig tombolni. Mással sem.
Szóval döntsd el, hogy mint a méhecske, szállni akarsz viragrol virágra, vagy kitartasz a párod mellett, mint a gólyapár.
Tisztelettel kérem a Hoxás Rögtönítélő Bíróságot, vegye figyelembe, hogy F.I. -nek az az egyetlen bűne, hogy indított a témában egy fórumot. Ez mondjuk igen hibás és naiv lépés volt tőle, de nézzük el neki, lehetséges, hogy még nem tudja, itt ennél kevesebbért is köveztek meg embert.
F.I.: Én nem tudom definiálni neked, hogy normális vagy sem, ugyanis mindenkinek más a normális, minden kapcsolatban más a normális. Hidd el nekem, ennél cifrább érzelmi gubancok is létrejönnek a mindennapokban, csak az emberek nem beszélnek ezekről. Igenis nem vagy attól UFO, hogy ez így történt. Sőt: előfordulnak olyan emberek és olyan kapcsolódások, ahol ez normális.
Sőt, mondok mást is, amiért valószínűleg én is kapok: az érzéseid csak a lényed részét képezik, nem határoznak meg, jönnek és mennek, változnak. Nem vagy értük felelős.
Azért vagy felelős, hogyan tudod őket kezelni.
A te döntésed, hogyan akarod őket kezelni.
De a legjobb szándékkal kérlek, ne egy fórumon keresd erre a választ. Keresd azokban a tevékenységekben, amik igazán kikapcsolnak, nekem olyankor szoktak jönni a felismerések, bentről.
Sok sikert.
Tanácstalan vagyok! Csak olyan kapcsolatom volt,akibe szerelmes voltam :)
Nem tudom hogyan lehet kettőt szeretni............
De ha egy harmonikus,megbízható,és biztonságos kapcsolatban élnék,nem adnám fel e fellángolásért!
Azt gondolom, aki ilyenen agyal, az már kifele kacsintgat.
Csak megnyugtatni akarja a lelkét.
Mit vársz egy kapcsolattól?
Különben meg azt fogsz csinálni, amit akarsz..
Nem is értem: miért nem a barátnődet kérdezed?
A szerelem gyorsan elszáll, vagy idővel elmúlik. Ha helyébe lép a szeretet, a biztonság, a megbízhatóság, akkor azok alapján lehet egy hosszan tartó, biztos alapokon nyugvó kapcsolat.
De ha a szerelem elszáll, és helyébe nem lép be ez a három, akkor annak a kapcsolatnak vége.
Másik dolog: lakva ismeri meg egymást igazán az ember. Lehet, hogy ez az új felcsigázta az érdeklődésedet, de meglehet, olyan szokásai vannak, amelyek miatt együtt élni lehetetlenség vele.
De ha nem csak a szokásai visszatetszőek (pl. büdös zoknit az étkező asztal alá dobja!) :)) de esetleg féltékeny, vagy erőszakos, vagy egyéb tulajdonságai vannak...
A biztosat a bizonytalanért nem adnám fel.
Az érzéseidről nem tudsz dönteni. Nem lehet eldönteni, hogy márpedig holnaptól nem leszel szerelmes.
Minden másról dönthetsz. Ezzel foglalkozol, vagy másra tereled a figyelmed. Gondolatban megcsalod a párod, végigjátszod magadban, vagy a parodra koncentrálsz. Nem találkozol soha többé a másikkal, vagy elhagyod érte a mostanit. Ilyenekről dönthetsz.
3 éve vagyunk együtt.
Inkább az utóbbi, egy harmonikus kapcsolat, ahol a szeretet, a biztonság, a megbízhatóság az együttlét alapja. Ezt nagyon jól megfogalmaztad. Legalábbis jelen pillanatban így érzem, ez még kibillenhet. De ha nem, nem tudom, hogy ez elég-e egy hosszan tartó kapcsolathoz?
Hazamész, elmeséled, hogy szerelmes vagy valaki másba,a pasid elszégyelli magát, cirógat, és jön a mindent elsöprő szex...-)
(Csak megjegyzem, velem ugyanez történt, én is elmeséltem otthon, de engem rögtön kidobott a feleségem, szóval nem mindig válik be az ingyen osztogatott jó tanács..-)))
Pároddal mennyi ideje vagytok együtt?
A párodat szerelemmel szereted, vagy inkább egy harmonikus kapcsolat, ahol a szeretet, a biztonság, a megbízhatóság az együttlét alapja?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetnék újra szerelmes a páromba, akivel 20 éve együtt vagyok?