Mit tegyek, ha csak a verés használ? (beszélgetés)
Nem megtörtént, hanem csak ez hatásos.
FI szerint.
Mivel elmondása szerint nem véresre veri,valszeg ez szerinte rendben is van.
Szerintem meg,nem normális,aki ilyet csinál.
Teljesen kiakadok azon, amikor valaki egy gyereket bántalmaz,legyen az bármilyen fajta bántalmazás.
És leírtam a véleményem, anyuka kezeltesse magát.
Lehet, hogy nem pont autista, de attól még lehet olyan problémája, amit a szakember tud csak megállapítani.
Ezen kívül lehet még egy rakás dologban eltérő az átlagtól, ami még nem éri el a betegség határát, de így nyilvánul meg nála. Lehet például szuperérzékeny, vagy úgynevezett "eleven", vagy bármi más. Mindegy, hogy mi az, veréssel nem fogod tudni kinevelni belőle.
Szívemből szóltál.
Ez minden, csak nem a probléma megoldása.
Extra hisztis gyerekem volt, de nem vertem azért, mert hisztizett... Te jó ég...
Földhöz verte magát akárhányszor, megrúgott, volt minden is, de mit értem volna azzal, ha megverem? Olaj a tűzre!
Túl kell élni a dackorszakot, ha a gyereknek problémája van, pl. adhd vagy autizmus, akkor nyilván kifejezettebb a hiszti megnyilvánulása. Szakemberhez vidd kérdező, mert a pofozás csak elmérgesíti a helyzetet. Láttam már ilyet. Szerencsére nem itthon.
Téged kéne megverni, nem kicsit.
Kezeltesd magad.
3 éves gyereket megpofozni?????
Később meg majd agyonvered?
Az nem biztos, mert ha nem törődnek vele, nem derül ki.
Az meg hogy egy gyereket pofon vágjon az anyja, csak azért hogy megnyugodjon, hát arra már szavakat se találok.
Minden gyerek más, az autisták sem egyformák.
De ha időben észreveszik, és tesznek érte, nagyon jól kezelhetők, és hihetetlenül okosak.
Mi???? Beájult??? Te jól vagy? Ilyen ötleteket adsz...
S ezt teszed a gyerekeddel? Jesszus.Azta. Pfff. Legalább ne írtad volna le....
Szia!
Gondolod a veréssel megoldod?? Nem! Csak sokkal roszabb lesz. A verés nem megoldás.... A védőnőnek is elmondtad,hogy rá szoktál ütni? Vagy ez kimaradt? Nem hiába csinálja. Oka van. Az hogy mi, azt neked kell tudni.
Alapjáraton egy gyerek sem ilyen. Valami ezt hihozta belőle.. A verés helyett gondolkozz. Mióta ilyen? Történt-e valami törés a családban, ami megviselhette stb.. Ez nem dac...Komolyabb van a háttérben.
További ajánlott fórumok:
- Iszonyú migrénem van kb. 2 órája és semmi nem használ, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha már megfáztam, de még nincs lázam? Használ ilyenkor az ágyban maradás, vagy csak belázasodok?
- Mit tegyek, ha 3 havonta véres hólyaggyulladásom van és csak antibiotikumot adnak minden alkalommal?