Mit tegyek gyomorideg, szorongás ellen? (tudásbázis kérdés)
Teljesen jól megfogalmaztál engem. Tényleg így van, mert ha nem gondolok rá akkor jobb.
Köszönöm mindenkinek.
Nos én nagyon ideges típus vagyok. Van mikor a xanax sem ér semmit. Panikrohamaim is voltak elég csúnyák. Kimerültség okozta. De ott halálfélelemtől a gyomoridegig minden játszott.
A meditációs légzőgyakorlatok viszont sokat segítettek hogy egy egy rohamot átvészeljek. Viszonylag lassú belégzés hosszú kilégzés. Csak egy nyugodt hely kell. Vagy tökéletes csend cagy valami nagyon halk meditációs zene.lehet elsőre nem tudsz teljesen ellazulni. Egy irányított meditációt (ahol mondják hogy mit hogyan csinálj) is kipróbálhatsz. Nem kerül semmibe. "Csak" egy fél órába :)
Persze, nem kell magyarázkodnod. Nem is kértem. Kisfiad....Mitől ideges egy kisfiú? Miért van szüksége egy kisfiúnak nyugatatóra? Nem hinném, hogy szüksége van másra, mint a foglalkozásra, nyugalomra, stb. Ha nyugtatózni kell, akkor ott valami gond van. Az én fiamnak sosem kellett nyugtató.
Nem vagyok ideges:D Így nem kell megnyugtatnod, amiatt, hogy az orvosod tudott e róla. A te döntésed! Ha te és a családod úgy szeretné leélni az életét, hogy kapkodja a nyugtatót, akkor legyen, bár szerintem kisfiad nem magától döntött így. A gyerekorvosnak is egyszerűbb egy leszedált gyerekkel foglalkozi, miért nyűglődjön, ha vannak anyukák, akik vígan és dalolva nyugtatózzák a gyereküket. Nekem egyszer azt mondta a kardiológus, hogy lenyugtatózza a fiamat, ha máshogy nem tudja megvizsgálni! Én meg azt mondtam, hogy hívjon egy orvost, aki képes egy gyereket megvizsgálni, mert az én gyerekemet nem tömik nyugtatóval....
Keresd meg az okát, és azt !!! szüntesd meg, a gyomorideg, a gyomorfájás, és minden vele együttjáró kellemetlen tünet megszűnik!!!
Saját tapasztalat!
Ma próbáltam olvasni, zenét hallgatni, kimentem futni, de amint abbahagyom visszatér az izgulós dolog. Szerintetek lehet, ha holnap túl leszek rajta, magától megszűnik?
Bár tudom, akkor se normális, hogy ennyire ki vagyok tőle.
A végén még nekem is gyomoridegem lesz:D
Pedig én ide csak lazítani és hülyeségeket zagyválni járok
Kicsit fontoskodó vagy, nem gondolod?
Válladra veszed az egész portál világfájdalmát és nem győzöl világmegváltó tanácsokat és gondolatokat osztogatni mindenfelé.
Leírtam neked lentebb,hogy egyél, mert 4 napja nem ettél.
Szerintem ez egy nagyon jó tanács volt.
Volt olyan jó, mint a xanax, meg a valeriana, meg a B6 voitamin.
Jó hogy nem azt mondjátok hogy: "kábszerezzél"!!!
Szépen hangzik... HA-HA...
Nem kell minden problémát túllihegni.
A környezet lazább hozzáállása is oldhatja a stresszt.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az egerek ellen?
- Mit tegyek a féltékenykedésem ellen?
- Ez ellen mit tegyek?
- Szorongás ellen milyen módszereket ismertek? Használhat a jóga, ÉFT?
- Kihívás! Szorongás ellen jógával, egészségesebb táplálkozással és megfelelő mennyiségű alvással
- Szorongás ellen mit lehet tenni, ha már a mindennapjaim befolyásolja?