Ez ellen mit tegyek? (beszélgetés)
Ha ha ha
A nagy szerelem....
Ha az lenne nem lenne ez a fórum. 😊
Úgy néz ki😁
Egyébként igaz barátomat annak tartom aki ha boldog vagyok velem örül.
Na ők nem ilyenek🙄
De elkövettem.
Azt hogy elváltam és van 3 gyerekem.
Jön a negyedik a páromtól,nyilván ők egy 27-28 éves szingli nőt akartak mellé.
Szerintem ez is szúrja a szemüket.
A többit meg mostmár magasról letojom,én befejeztem velük.
Van problémám,minek menjek oda ahol piszkálnak.
Az irigység nagy úr... De az tök jó, hogy a párod melletted van.
De azt nem értem, hogy miért hordanak le? Elkövettél ellenük valamit? Valószínűleg nem. Akkor meg milyen alapon? Én a helyedben a legközelebbi kötekedéskor nem fognám vissza magam. Legalább akkor húznál egy határt.
Cseppet se nézem le,faluról költöztem falura.
Jobban szeretek itt élni mint városba.
Ezt csak arra írtam hogy itt mindig megy a pletyka.
Én úgy érzem megtettem mindent,próbáltam jóba lenni velük,nyitott voltam.
De egy idő után bicskanyitogató a savazás.
Én mondtam neki hogy menjen nélkülem,ô nem megy valamiért.
Nem erőltetem ha nem akar.
Sok barátnője nem volt.
Azokat szerintem bírták.
De nem egy elvált 3 gyerekes nő volt egyik sem.
Itt egy a baj szerintem,ők boldogtalanok mint írtam ez egy kis falu/konkretan a mi kis falunk😁/már engem is felvilágisitottak hogy ők úgy élnek hogy a faszi folyamatosan félrelép.
Mi szeretjük egymást,de ez tényleg nagy szerelem.
Ha valaki boldog azt irigylik.
Nézd, itt nem nagyon van középút, vagy mentek, vagy nem, és a távolmaradás nyilván felháborodást fog kiváltani belőlük. Tojd már le ezt a bagázst, komolyan elképesztő, hogy 40 fölötti emberek ilyen idiótán viselekdjenek.
Egyébként mi volt a helyzet a párod korábbi barátnőivel? Azokat bírták?
Mondhatom hogy a párom szeret??!!
Lesz egy alkalom/bográcsozás/ jelen helyzet után én szóltam a páromnak,hogy én nem megyek biztosan.
Legutóbb mikor voltunk ott is ment az oktatás,csak 40+ok voltak,a lányaim végig szenvedtek—-unatkoztak.
A baráti társaság női tagja adta az ívet,hogy kell/ene/viselkedni a lányoknak.
Na itt is eldurrant az agyam,lerendeztem a nőt.
A párom viszont közölte hogy ő sem megy,neki már más élete van velem.
Természetesen jól esik ez,de tudom ez iszonyat nagy lavinát indit el,engem a sárga földig elfognak hordani.Eddig tizen x évig minden közös alkalmon ott volt,most nem lesz.
Ez jó, ez a maffia család hasonlat.
Egy ismerősöm él így 36 évesen, két napot nem bírnak ki egymás nélkül a barátokkal. A társaságban egyébként mindenki párban van tini kora óta ugyanazzal, csak ez a csávó nem állapodott még meg. Nekem ez nagyon sok, mindenki olyan részletességgel folyik bele a másik életébe, amitől engem a víz kiver. Mi a szűk családban sem ugatérolunk bele egymás dolgaiban, nem vájkálunk. Szerintem egy pont után nem egészséges felnőtt embereknek ennyire közös életét élni. Az meg, amit FI ír, hogy beszólogatnak meg teszik a megjegyzéseket, hát nem vall túl nagy intelligenciára.
Akkor ott közöttük lehet valami ellentét. Mármint a baráti kör és a fórumindító között. Lehet, érzik, hogy nem fog velük eljárni iszogatni, mert valamiért nem illik a képbe.
De ha ilyen szoros ez a baráti kötelék, hogy úgy viselkednek, mint egy család, akkor talán nem is kár érte. Nekem is volt ilyen párom, a barátai olyanok voltak, mint egy család, de mindenbe belepofáztak. Ráadásul az akkori párom annyira nyuszi volt, hogy szinte ők vezényelték hátulról, meg adtak neki tippeket, hogy hova vigyen engem randizni, hozzon nekem egy szál virágot randira, meg hasonlók. Ezek aranyos gesztusok, nincs is vele semmi baj, de amikor szakítottunk, akkor a baráti köre néhány tagja belém állt, hogy miért szakítottam vele. Örültem, hogy megszabadultam tőlük. Szerintem nem normális, hogy egy baráti társaság úgy viselkedik, mint egy maffiacsalád.
Ez sem derült ki az igaz.
Sógoromnak is vannak ilyen 40+ -os agglegény haverjai. Ha kedve van lealjasodni akkor lemegy vidékre a szüleihez és ezekkel az arcokkal lóg. Az ő párja néha szintén csatlakozik úgyhogy ott valahogy meg lehetett oldani, hogy megvannak a régi ivócimborák, de van párja is.
Mondjuk nem is piszkálják így érte.
Igen aztán rájöttem. Ha ilyen régi barátok akkor meg lehetnének megértőek. De ezek szerint ennyire jó barátok ...
Vszeg most élik második tinédzser korukat.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek gyomorideg, szorongás ellen?
- Mit tegyek az egerek ellen?
- Mit tegyek a féltékenykedésem ellen?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit tegyek ez ellen?
- Elkezdtem fogyózni, de nem tudok ellenállni a finom ételeknek. Mit tegyek?