Szorongás ellen mit lehet tenni, ha már a mindennapjaim befolyásolja? (beszélgetős fórum)
Vitamint nem igazán szoktak nézni, ásványi anyagot azt igen.
A laborvizsgálattal sok dologra fény derülhet.
'A B6-vitamin (piridoxin) elengedhetetlen a neurotranszmitterek anyagcseréjéhez. A B6-vitamin hiánya fáradtsághoz, idegességhez, ingerlékenységhez, depresszióhoz, álmatlansághoz és nehéz járáshoz vezet. Emellett B6-vitamin hiányára utalhatnak szédülés, ideggyulladások, idegfájdalmak is.'
Ha megengedheted magadnak, próbálj most minél többféle friss gyümölcsöt enni. Esetleg multivitamint.
A napnak is jótékony hatása van, ha nem aszalódsz, árnyékban olvasol egy jó könyvet, vagy esetleg, ha nincs kedved, vagy nem tudsz koncentrálni, rejtvényt is fejthetsz, ami tereli a gondolataidat.
Ujjbeggyel festeni valamit, ha nincs is nagy tehetséged hozzá, de az érzelmeidet kifestheted magadból, és az ujjbegyek stimulálása is nagyon hasznos. Esetleg masszázs is oldja a feszültséget.
Köszönöm.
Akkor elmegyek orvoshoz... legalábbis megpróbálok.
Félek kicsit ettől .
Tudom vannak rosszabbak is ennél.
Esetleg ha valami vitamin vagy ilyesmi hiányzik,azt is meg tudja nézni?
Köszönöm neked !
Ahogy ezt itt leírtad el kellene mondani az orvosodnak is.
Az orvos cifrábbakkal is találkozik.
Lehet a hormonoddal van valami, az is lehet, valami ásvány, vagy vitamin hiányzik a szervezetedből.
Akár csupán nagyon egyedül vagy és egy jó társaság kirángathatna a depresszióból.
Úgy néhány hónapja kezdődött amikor esténként mindig halálfèlelmem volt.
Néhány hétre rá már pánikrohamom is volt és onnantól mindig fura érzések voltak bennem,sokat kellett sóhajtoznom,negatív gondolatok ( mentem fel a lépcsőn es ilyen jutott eszembe a semmiből,hogy magamra hívom a mentőt ,vagy hogy haza értem és jött a gondolat hogy akkor most szépen meghalok).
Már semmihez nincs kedvem,nem érdekel semmi .
Néha indokolatlan idegessèg tör rám .
És tényleg semmi kedvem semmihez,csak fekszem itthon.
Dolgozni elmegyek,ott is így érzem magam,és nehezemre esik minden.
Már szinte magamat figyelem egész álló nap .
Nem köt le semmi .
Megfőzök magamnak,és ennyi.
Tele vagyok félelemmel.
Mindentől félek.
Tegnap odajött két srác a vonatnál valamit kérdezni,olyan volt mintha lègszomj kapott volna el .
Tudom,menjek el orvoshoz,de szégyellem.
Erre nincs valami gyógyszer mentes megoldás?
További ajánlott fórumok:
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- Mit tegyek gyomorideg, szorongás ellen?
- Szorongás ellen milyen módszereket ismertek? Használhat a jóga, ÉFT?
- Mennyire befolyásolja egy gyerek fejlődését, ha egy szobában éli mindennapjait?
- Kihívás! Szorongás ellen jógával, egészségesebb táplálkozással és megfelelő mennyiségű alvással
- Mit lehet tenni a mindennapos fejfájás ellen?