Mit lehet tenni a mindennapos fejfájás ellen? (tudásbázis kérdés)
Lehet vérnyomásprobléma, tumor, látási zavar, epebaj, autoimmun betegség, frontérzékenység, pánikbetegség és még ezer dolog tünete.
Ne a tünetet "házi praktikázd"! Ha nem szünteted meg az okot, akkor mire mész?
ha megtudod, súgd meg nekem is.
ugyanilyen gondokkal küzdök.
és éjfél előtt aludni! :)
és friss levegőn mozogni!:)
nekem nem tudna a mindennapjaim része lenni semmilyen fájdalom!
nem is értem, Neked ez hogy lehet kényelmes így
Nem ìgy èrtettem. Hanem nem vagyok dekoncentràlt tőle. Volt pár ève mri-n, ott semmit sem talàltak. Csak annyit mindent olvasok neten. Mind ijesztő. Kìvàncsi vagyok, màs is àtèlte màr ezt. Most àtgondoltam, szerintem szem-problèma lesz, a bal gyengült.
Màsnak persze javaslom, hogy menjen orvoshoz. Nekem màr a mindennapjaim rèsze.:-( màsban, ha tudom, hogy orvos kell, persze nem halasztom.
Nem értem...hogy-hogy nem befolyásolja a munkavégzésedet ilyen fokú fejfájás? Ezt el nem tudom képzelni!
Miért nem mész orvoshoz?...ez a másik, amit nem értek.
A fejfájásnak sok oka lehet, pl. magas vérnyomás, frontérzékenység stb.
Akár a sok számítógépezés is kiválthatja és a stressz is.
Orvoshoz nem ártana elmenni, ha évek óta szenvedsz tőle, pláne minden nap, de ezt most hiába írom le neked, úgysem fogsz hallgatni rám.:)
Igyál sok vizet. Ugyanis ha kevés folyadékot viszel be naponta az is okozhat gyakori fejfájást ill. a sóhiány is.
2-4 liter tiszta víz elfogyasztásához naponta ajánlott a szakirodalom szerint(testsúlytól függően).
Próbálj meg éjfél előtt lefeküdni minden nap.
Ha lehet mozogj mindennap a friss levegőn séta, kocogás, kerékpározás.
Nem.
De orvoshoz tényleg semmiképp ne menj.
Azt mondjuk nem értem, hogy azért nem szeretnél orvoshoz menni, mert a fájdalom nem befolyásol a munkavégzésben (nem tudom mi a munkád, de vagy nem igényel semminemű energiaráfordítást, vagy valójában igazán nem is fájt még soha a fejed)?
Ergo aki nem dolgozik, az sem igényel orvosi ellátást?
és azért, mert nem zavar a munkádban, nem mész orvoshoz??? nem is értem....
engem a fejfájás baromira zavar, akár dolgozom, akár nem
iszol eleget?
ha evésre megszűnik, akkor lehet, hogy csak leesik a vércukrod és azért fáj.
egy kocka csoki és megoldódik
Sziasztok!
Nincs alkamam elmenni orvoshoz, de nem is nagyon szeretnèk, mert nem befolyàsol a munkavègzèsben.
Minden nap fàj a homlokomnàl a fejem, de több ève. Nem tudom, mit csinàljak vele, a fájdalom-csillapìtò sem hat mindig. :-( amikor rendszeresen edzettem, heti hàromszor, akkor ritkább volt. Mrg akkor rosszabb, ha egy hétig, vagy még tovàbb nem tudok vègigaludni egy èjszakàt, àltalàban 3-4-szer megèbredek. Igyekszem tartani, hogy nem eszek èdessèget, fehèr kenyeret. De ma pl este ettem egy kevès èdessèget ès pikk-pakk elmúlt a fejfàjàsom. Most azon is gondolkodom, hogy megnèzetem ùjra a szememet, lehet rosszabbodott. Nem tudom màr, milyen hàzi praktikàhoz forduljak. Valaki jàrt már ìgy? Vagy ismerős neki a helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából?
- Lehet faleveleket tüzelni heteken át mindennap az utcán? (Szembeszomszédunk teszi.)
- Nestlé Fitness mindennapi fogyasztásától lehet hízni?
- Szinte mindennapos, vagy mindennapos enyhe fejfájás évek óta mire utalhat?
- Fogyókúra alatti fejfájás ellen mit lehet tenni?
- Szorongás ellen mit lehet tenni, ha már a mindennapjaim befolyásolja?