Szinte mindennapos, vagy mindennapos enyhe fejfájás évek óta mire utalhat? (tudásbázis kérdés)
hát, én azt mondom, hogy ilyen esetben megéri befektetni azt a pénzt a vizsgálatba, akár saját költségre is.
egyébként a dokinál is ki lehet sírni, csak elég rámenősnek kell lenni.
Én nyitottam a fórumot. :o)
El fogok menni a körzeti orvosomhoz megint. Tegnap pl. nem fájt a fejem. Ma sem fáj még. De szinte minden nap szokott picit.
üdvözlöm a háziorvosod, és üzenem, hogy az agydaganat által okozott fejfájásra is hatnak a fájdalomcsillapítók. (mármint abból a szempontból, hogy a fájdalmat elmulasztják).
ha tartósan fáj a fejed, akkor csak saját megnyugtatásodra csináltass egy koponya ct-t vagy mri-t. az alapján tényleg megnyugodhatsz, hogy nincs semmi fizikai elváltozás, ami a fájdalmat okozhatja.
Akkor miért egy mo-i fórumon keres megoldást?? Fogalmam sincs a floridai ellátásról, pesti lány vagyok :-). Azt se tudom, hogy van-e fül-orr-gégészet külön Floridában.
Ma Mo-n (kihangsúlyozom :-)), sehol se örülnek neked, akár van beutalód, akár nincs. Az arckoponya-ct-t soron kívül elvégezték, mivel fizettem érte, egyébként több mint egy hónapot kellett volna várnom. Meg is műtöttek addigra, mikorra ingyenesen sorra jutottam volna! Ha az embernek fáj, akkor fáj, utána kell járni, főleg ha már a mindennapi életében akadályozza.
Florida, valóban Floridában él, így nehéz neki tanácsot adni, mivel nem tudjuk, hogy ott hogyan működik az orvosi ellátás.
Én, különben csütörtökön voltam szemészeten, és úgy vettem észre, hogy nemigen örültek nekem, mivel nem beutalóval mentem. Hiába montam, hogy a háziorvos ajánlotta a szemészetet is a fejfájásra.
Fül orr gégészetre is elmennék.
Tapasztalat: a háziorvos nem tudja megoldani a problémát, neked kell megtalálnod a megoldást. Neurológus, szemész, fül-orr-gége alapból megnézhetné. Szemészetre, fül-orr-gégészetre nem kell beutaló.
Azért kell kezdeni a háziorvosnál, ő tudja, hogy hová kell elmenned. Én is ilyen problémával mentem el hozzá, már voltam a szemészeten, szerencsére nem találtak semmit, a neurológiára 2 hét múlva megyek, és az ideggondozóba is elküldtek. Remélem, nálam sem találnak komoly problémát, elég a stressz, a pánik.
Jobbulást mindenkinek.
Nekem 2 honapja kezdodott,a fejfajasom.Mintha nagy
kest szurtak volna a fejembe,amikor lehajoltam.
Elmentem a haziorvoshoz.Mondtam,hogy felek,nehogy agydaganatom legyen.O azt mondta,hogy az agydaganatkor,hiaba szed az ember fajdalomcsillapitot,nem veszi ki.Adott beutalot,a neurologiara.Ott megvizsgalt az adjunktusno,es elkuldott,fej ultrahangra,es a laborba.Kozben felirt,2 fele gyogyszert,amik nem hasznalnak.Eppugy,amikor lehajolok belejon a fajas a fejembe.Az egyik gyogyszer 2 nap utan abbahagytam,mert fajt a gyomrom,es elovastam,a papirjat,es az volt rajta,hogy gyomorverzest okozhat.Szerdan megyek a leletekkel,kivancsi leszek,hogy megint milyen gyogyszert kapok,ami hasznal is.
Neurológushoz kell menni, engem ott vizsgáltak.
Engem is állandó fejfájás gyötör.
Nem mindegy, hogy hol, milyen fokú, érzésű , milyen napszaki fájásról van szó. Gondolom egy orvos jobban tudná.
Egy csomó dolog okozhatja, kezdve a vérnyomástól, keringésen át szemészeti problémáig. Gondolom daganat nem okozhatja, mert az nem évekig áll fenn, de egy migrén simán.
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Fiam hatodikos. Osztályában egy fiú szinte mindennap bántja.Ti mit tennétek a helyemben?
- Mit lehet tenni a mindennapos fejfájás ellen?
- Fejfájás és hányás mire utalhat?
- Unom már, hogy szinte állandó fejfájással kell élnem, és...
- Milyen betegségekre utalhatnak: Gyengeség, fáradékonyság, fejfájás, rossz étvágy?