Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Második gyerek dilemma? fórum

Második gyerek dilemma? (beszélgetés)

A fèrjem is ugyan ùgy van mint èn, hogy szeretne is meg nem is. Köszönöm, hogy ìrtatok!
9. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:17

Besegít, akkor mi a baj? Mit kellene még tennie?

Amúgy ő akar még gyereket?

8. Borian (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
ma 14:03
Ó, dehogynem! Kezdődik az ilyem-olyan felvételi, továbbtanulás, én már kétszer érettségiztem, 2 év múlva fogok harmadszor, közben egyetemre is járok megint. :-)
7. Borian (válaszként erre: 5. - Hansika)
ma 14:02
igen, és a fiam is, így tanítottuk :-)
ma 13:20
Közel 9 éves lenne a gyereked, mire megszületik a kicsi, azért már nincs annyi gond vele. A férjed is besegít, ha nem is állandóan. Itt nincs kérdés, vagy akarod ezt a babát, vagy nem és kifogásokat keresel.
5. Hansika (válaszként erre: 2. - Borian)
ma 12:49

Gondolom ülve pisil....

csak vicceltem..-))

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:23

"Ami vissza tart, hogy nincs segìtsègem,fèrjem besegìt de nem sokat,ùgy èrzem, hogy minden ràm hàrulna viszont a vàgy erősbennem egy kistesò irànt!!!!"

Köpködni fogtok többen, de mi ez a baromi nagy elkényelmesedés?

Anno a falusi nők kézzel mostak sokszor akár 6 vagy több főre, állatokat láttak el, földeken dolgoztak.

Tudom fejlődni kell a korral, mert fateknőben is moshatnánk. DE a férjed besegít. Ha a férjem is szeretne gyereket és én is vágynék rá, engem nem tartanának vissza, az ezzel járó feladatok.

Inkább azon gondolkodnék el, a nagyobb mit szól hozzá, kiskamasz lenne mire a kistestvér megszületne, tudnád-e venni az akadályokat, hogy ne kallódjon el a kamaszodó gyermek, és a picivel is tudj foglalkozni.

Mindkét gyereknek nagyon mások lesznek már az igényei.

3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:09
Leírtak rólad szólnak. Vajon férjednek mi a véleménye második gyerekről?
2. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:06
Én így nem vállaltam volna. Nekem nagyon rendes férjem van, minden terhet megosztunk.

Sziasztok!

Kisfiam 7 ès fèl èves,vàgyom is meg nem is màsodik gyerekre.

Ami vissza tart, hogy nincs segìtsègem,fèrjem besegìt de nem sokat,ùgy èrzem, hogy minden ràm hàrulna viszont a vàgy erősbennem egy kistesò irànt!!!! Tudom, hogy nekem,nekünk kell eldönteni de kìvàncsi lennèk màsok vèlemènyère!!

Van köztetek aki ebben a helyzetben van ès vàllalt màsodikat akàr harmadikat is? Ha igen akkor hogy oldottàtok meg, esetleg megbàntàtok? Köszönöm szèpen az őszinte vàlaszokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook