Második gyerek dilemma? (beszélgetés)
Besegít, akkor mi a baj? Mit kellene még tennie?
Amúgy ő akar még gyereket?
Gondolom ülve pisil....
csak vicceltem..-))
"Ami vissza tart, hogy nincs segìtsègem,fèrjem besegìt de nem sokat,ùgy èrzem, hogy minden ràm hàrulna viszont a vàgy erősbennem egy kistesò irànt!!!!"
Köpködni fogtok többen, de mi ez a baromi nagy elkényelmesedés?
Anno a falusi nők kézzel mostak sokszor akár 6 vagy több főre, állatokat láttak el, földeken dolgoztak.
Tudom fejlődni kell a korral, mert fateknőben is moshatnánk. DE a férjed besegít. Ha a férjem is szeretne gyereket és én is vágynék rá, engem nem tartanának vissza, az ezzel járó feladatok.
Inkább azon gondolkodnék el, a nagyobb mit szól hozzá, kiskamasz lenne mire a kistestvér megszületne, tudnád-e venni az akadályokat, hogy ne kallódjon el a kamaszodó gyermek, és a picivel is tudj foglalkozni.
Mindkét gyereknek nagyon mások lesznek már az igényei.
Sziasztok!
Kisfiam 7 ès fèl èves,vàgyom is meg nem is màsodik gyerekre.
Ami vissza tart, hogy nincs segìtsègem,fèrjem besegìt de nem sokat,ùgy èrzem, hogy minden ràm hàrulna viszont a vàgy erősbennem egy kistesò irànt!!!! Tudom, hogy nekem,nekünk kell eldönteni de kìvàncsi lennèk màsok vèlemènyère!!
Van köztetek aki ebben a helyzetben van ès vàllalt màsodikat akàr harmadikat is? Ha igen akkor hogy oldottàtok meg, esetleg megbàntàtok? Köszönöm szèpen az őszinte vàlaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok második gyereket?
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A párom nem akar második gyereket
- Nem akarok második gyereket
- Maradnál vagy mennél a házasságban, ha... van egy közös gyerek, uton a második....
- A második gyerekem érkezése