Hogy merik ezt megtenni, és senki se háborog rajtam kívül ezen? (beszélgetés)
9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:16
"A külsős cégek nagy része létminimummal vesz vel, és a többit borítékba adja. "
Vannak állami cégek is, ahol a fizikai állományt minimálbérrel foglalkoztatják, azt is aki közel áll a nyugdíjhoz, ez a besorolásuk, hidd el nagyon boldogok lennének, ha ők is zsebbe kapnának ehhez, még pluszt.
"Hová lett az emberek értelme?"
Az életösztön nagy úr, félre teszik a büszkeséget. Mer enni kell, rezsit fizetni kell, ruházkodni kell........
8. Violet18
ma 18:52
Örülnék ha így kapnám a fizum, nem kellene levennem folyton. Ha jutalék amit így adnak, akkor nem sok köze van nyugdíjhoz, mert nálunk külön tételként van feltüntetve, más az adózás más a besorolás
7. dominós
ma 18:21
Sok helyen. Más országban is. Ifjú pályakezdőként az első 2 cégemnél pont így volt. :(
6. 55Judit
ma 18:02
Ha ragaszkodsz a munkádhoz mert végre van valami, te is tűrnél.
Nem tudom van-e még olyan hogy be se jelentik az embert csak hazudják. Régen ilyen is volt, persze nem nagy cégeknél.
5. Archer84 (válaszként erre: 4. - Archer84)
ma 17:50
*környezet
4. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:50
Mivel nagyon sok cég csinálja (a kórnyezet ezt lehetővé teszi), ha kell a munka,bevállalják. Mindig lesz olyan, akit a helyedre fel tudnak venni,ha neked nem jó.
3. birebora
ma 17:39
A boritékos után semmit nem fizet, azt tisztán kapja. Abból tegyen félre ha tud. Nagyon fog az fájni nyugdijnál vagy betegállomány esetén.
2. pötibaba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:37
Ez nem értelem kérdése. Munkát akarnak, ez a feltétel, hogy ezt így elfogadják, nincs más választás. Gondolom többet is kapnak, mintha adóznának. A következményekkel meg nem számolnak. Főleg a jóval későbbiekkel.
ma 17:35
Egyik nagyvárosban, egy nagy-nagy vállalatnál ( direkt nem írok ide semmit, hogy ne lehessen beazonsítani) A külsős cégek nagy része létminimummal vesz vel, és a többit borítékba adja. Mindenki elfogadja ezt a helyzetet. Hová lett az emberek értelme?
További ajánlott fórumok:
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- A párom miért nem képes ezt megtenni?
- Megromlott a kapcsolatunk, már nem olyan mint az elején, amikor összejöttünk! Már sokszor gondolkoztam a szakításon, de nem merem megtenni!
- Autópályán, mennyi idő alatt lehet megtenni 480km-t?
- Mobilszám alapján szeretnék valakit lenyomozni, hogy hol lakik! Hogyan tudom ezt megtenni?
- Szeretnék egy filmet CD-ről a számítógépre is átmenteni. Hogyan tudom megtenni ezt?