Mobilszám alapján szeretnék valakit lenyomozni, hogy hol lakik! Hogyan tudom ezt megtenni? (tudásbázis)
Van ugy,hogy az emberre rájár a rúd.Én is sokszor voltam már ugy,hogy azt mondtam, ha ez valaki mással történik nem hiszem el.Én a mult hét pénteken mentem volna egy lakásszerződést aláirni,és csütörtök este felhivtak,hogy meggondolták magukat,mégsem eladó a lakás.
Na ez tette be nekem teljesen a kaput.
köszönöm, hogy együttérzel velem. Nagyon le vagyok törve, mert így is alig van pénzünk ráadásul rám mostanában jönnek a csapások 2 hét alatt 2x loptak meg, először csak a pénztáscámat vették ki a táskámból, pont mikor vizsgáztam (aznap a vizsgán is megbuktam), de meglettek az iratok (szerencsére), másodszor pedig a vizsgaidőszak végére elmentünk diszkóba és a párom autóját feltörték, kivették a táskámat, persze abban minden személyes cuccom benne volt, a telefon, pipereszerek, stb....Akkor nagyon kiborultam, alig ettem, aludtam, mostanra már épp helyrejöttem volna, de most ismét megátkozott vki...Már nagyon kivagyok...
Tudom, ez másoknak semmiség lehet, ami most az én problémám, és elnézést azoktól, akik ezen felháborodnak, de mindenki a maga baját érzi a legnagyobbnak...
Sajnos tudom, hogy mit tesz,ill.mit nem tesz a rendőrség.Nekem pár éve, az autómból ugy lopták ki a holmiaimat,hogy 2 rendőrautó között parkoltam.Kb.a lopást követően 2 hónap mulva jött egy levél,hogy a nyomozást tettes hiányában lezárják,ha esetleg megtalálnak valakit,aki hasonlóért vittek be, és elismeri a lopásokat, az ügyet ujra előveszik.
Sajnos tudom milyen, és tiszta szivből sajnálom
Szia!
Csak tudod az a baj, hogy amikor ellopták, azóta sem nyomozták ki nekünk, hogy hol van a telefonom, és olyan értetlenek voltak, meg kiröhögtek, meg egyéb ilyen "emberség" meg "tisztelet" ezért akarom én magam kideríteni, hogy ki lehet az! De ha más ne lesz, valószínű, hogy bevonatom a rendőrséget, csak abból min. 1 félév múlva lesz vmi.... :S
Nagyon szar helyzetben vok, mert kölcsönpénz volt és mióta ellopták a telefonom, azóta szeretnék egyet, amit kinéztem, de nagyon pórul jártam...
Látjátok, a szegény embert még az ág is húzza...
Tudom, nem ide tartozik,de engem is kb.2 hónapja vertek át szintén igy,csak nem mobillal.Soha többet előre utalás,már vaterán és a teszen is csak ott vásárolok,ahol szóba jöhet a személyes tali.,
Szerintem,sajnos nem is fogod kideriteni,csak a rendőrség tud segiteni.
értem.
hát kínos helyzet, az már igaz.
na ezt mondtam
ha ez csaló, mondjuk akkor gondolom, nem vletlen, hoyg a számát titkosította
Próbáld meg a nevét beírni így a googleba:
"XY" +város vagy tel szám
Hátha valami hirdetést adott már föl.
Küldd el nekem priviben az adatokat! :)
hát ha le van tiltva a száma, akkor sztem sehogy
egyébként meg beírod a keresőbe az adott szolgáltató honlapján
További ajánlott fórumok:
- Kollégák mobilszáma
- Telefonos zaklatók - órát árulnak, stb. Titkos a számom a mobilszámom és mégis élérnek
- Hogyan lehet lenyomozni, hogy ki lépett be a nevemben az iwiwre?
- Hogy lehetne megtudni titkos mobilszámról (telenor), milyen címre megy az elszámolás?
- Mit lehet tudni a 60-as mobilszámról?
- Milyen taktikával lehetne kideríteni egy mobilszám tulajdonosának kilétét?