Telefonos zaklatók - órát árulnak, stb. Titkos a számom a mobilszámom és mégis élérnek (beszélgetés)
"Feljelentést lehet tenni de egy fecske nem csinál nyarat, a hatóságok csak akkor lépnek az ügben ha több feljelentést kapnak."
Egyébként ezt a megveszekedett okosságot vajon honnan sikerült leakasztani? HA történt bűncselekmény, akkor foglalkoznak vele, ha 250-szer nem történt akkor meg nem lesz nyomozás. Jól néznénk ki, hogy pl. ha megölik Józsi bácsit nincs nyomozás, míg a Bélát nem nyírták ki, mert egy fecske nem csinál nyarat
A telefonszámodat direkt marketing céljából nagyon sokan megszerezhetik. Elég ha csak 1 helyen egyszer megadtad az elérhetőségedet, onnantól kezdve a telefonszámod nem titkos. Vagy ha az elején x hónapig nem volt titkos, valaki kigyűjtötte valamilyen célból és onnantól kezdve az adatbázis része vagy. Illetve bármelyik ismerősöd, barátod, családtagod is megadhatta ilyen helyeken a számotokat, és hogyha azt kérték, hogy ne mondják el, h tőle van a szám, akkor nem mondják el.
Nem kell ezen így fenn akadni, mások ebből élnek. Ha nem érdekel az ajánlat, akkor azt mondod határozottan, hogy nem érdekel, és kész. Ha pedig tényleg ez ennyire zavar, akkor cseréld le a számod. És tiszta szívemből kívánom, hogy soha nagyobb problémád az életben ne legyen.
a net tele van olyan panaszosokkal, akiket napi szinten zaklatnak sajnos:(
de ne vegyétek fel a lenti számot!
igen ez is zaklatás....
amúgy meg lehet ismerősöd adta ki a telcsi számod sajnos van ilyen is
1. mobil számról van konkrétan szó!
2. érdekes módon csak a vodánál...valakik vissza élnek, azzal, hogy adatot nem adunk ki harmadik félnek!
4. idegesítő amikor kéretlenül hívnak napont a többször!
Adatlopás, nekem zaklatás...
Sztem maradj magadnak!
Az, hogy szerinted mi a zaklatás, az a kutyát nem érdekli, mert a büntetőjog határozza meg, nem az egyén. Egyébként EZ a zaklatás:
"Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el..."
Én olyan emberkéket várok ide akik a témában szintén érdekeltek.
Akik csak okoskodnak kíméljenek!
Szerintem ez zaklatás, főleg ha direkt kérdrd, hogy reklám céljából nem kérsz hívásokat!
Ezt rögzítette a voda és enne ellenére folyamtosan zakatnak!
A vodafone már nyomoz az ügyben...én nem zárom ki a hekkereket sem!
Engem enm érdekel, hogy mi, de ez már zaklatásnak minősül!
A vezetékes telefonról már nem is beszélek, mert itt is folyamatosak a zaklatások!
Közben a számunk titkos!
További ajánlott fórumok:
- Kollégák mobilszáma
- Ti hisztek az egyes ker.csatornák élő telefonos jóslásaiban?
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Állandó telefonos zaklatás.
- Vigyázz, telefonos csalók!