Hogyan lehet lenyomozni, hogy ki lépett be a nevemben az iwiwre? (tudásbázis)
Ez még nem feltétlen azt jelenti, h Ő volt... akárki is feltörhette!
Az ex-pasim az atípus, h ha akar vmit, akkor mondja szemtől-szembe...Nem szokása hátulról jönni...
De mindegy, már nem aktuális a téma! Lehetett egy rendszer-zavar is... úgysem tudjuk meg soha!
"Az exemen kívül senki nem tudta a jelszómat, de ő már fél éve békén hagy"
És te még itt kérdezed, hogy ki léphetett be?' Könyörgöm, rajtad kívül valaki tudta a jelszót.. ÁÁÁÁÁ:)
Mindegy, jelszót változtattam, amit most már képtelenség feltörni.
Ma már nem idegeskedem ezen, arra jutottam h ha kutakodott vki, az 90% h az exem volt... Akkor egészségére! Legalább olvasott izgalmas dolgokat is! :))
Kialudtam a dühömet, és ma már kevésbé izgat a téma. Máskor kitalálhatatlan jelszóval regisztrálokakárhová is, és nem adom meg senkinek. Ennyi a tanúlság!
Én jártam úgy,hogy megnéztem 1 ismerőst ,utána mégegyszer,és feltűnt,hogy belépési ideje nem volt ugyanaz.Mikor előszőr néztem meg akkor 1 napja lépett be,mikor másodjára akkor meg 2 héttel ezelőtt.Érdekes nem?
Szerintem is elképzelheztő,hogy a rendszerrel van baj,nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
Na, akkor lehet, h senki sem kutakodott...Pláne, ha nem állított át semmit, nem vett le, töltött fel képet, és nem küldött ilyen-olyan üzeneteket az ismerősöknek...
Bár, ha tényleg belépett valaki, lehet, h nem a bosszú, csak a kiváncsiság hajtotta, annak leküzdésére mondjuk csak a levelek elolvasása érdekelte :)
A fizikai keylogger telepítés kizárva. Senki nem használja, csak max ha én is ott vagyok...
Ezt feltörték! V az exem... de ő miért tenné? Ha akar vmit, felhív. Mindenesetre k..va kíváncsi lennék, ki volt és mit nézelődött...
sajnos h a mai vilagban minden lehetseges, es ami lehetseges az meg is tortenik:(
soha nem irok le semmi ceginfot(se sms, se e-mail, se semilyen formaban), ha megis akkor max papirra amit aztan hasznalat utan jol osszetepek
de semmi se elkerulhetetlen
azok a franya hekkerek....
Hát én jelen vagyok kb ezer oldalon (na jó, annyi nem, de tök sokon), legalább 10 éve. Eddig egyszer fordult elő, hogy beléptek az adatlapomra. Amit nem csodálok, mert a jelszavam a tipikus: 123456 volt :D :D
Amióta lökök bele már betűt is, azóta soha senki.
sehogy.
A szolgáltató nem ad ki információt, kivéve ügyészségi határozattal.
Olyan jelszó kell, amit nem tudnak kitalálni. Máshogy nem tudják a jelszava ellopni, max még akkor, ha valaki a te gépedre fizikailag telepít egy keylogger.. Azt meg csak tudod, hogy kit engedsz a gépedhez.
Ha én léptem volna be, miért nyomoznék??? Éjszakai időpont, én már rég aludtam...
De akkor is kiderítem! Az exemen kívül senki nem tudta a jelszómat, de ő már fél éve békén hagy... De hát egy jelszó ki is hekkelhető. Nem izgatna annyira a téma, de volt köztük bizalmas munkahelyi levelezés, meg úgy egyáltalán - kinek mi köze az én leveleimhez???
sztem nem adnak ki semmilyen informaciot, csak rendorsegi keresre, mert kulonben mivel tudod bizoyitani, hogy epp akkor nem te leptel be.
sztem a szemelyiseg vedelme miatt nem adhatnak ki infot
További ajánlott fórumok:
- Valaki a nevemben szórakozik, vagy csak Ő kettyós?
- Mit tehetek ha a nevemben íratnak ki gyógyszert saját részre?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Mobilszám alapján szeretnék valakit lenyomozni, hogy hol lakik! Hogyan tudom ezt megtenni?
- Online rendelést adtak le a nevemben
- Hogyan lehet lenyomozni egy zaklató telefonszám tulajdonosát?