Szeretnék egy filmet CD-ről a számítógépre is átmenteni. Hogyan tudom megtenni ezt? (tudásbázis)
Ne ez az.Ha CD-n van,akkor a formátum valszeg AVI.
Megoldás lehet egy DivX-es DVD lejátszó.
A CD-t bemásolja a gépbe és pl.a Nero-val kimásolja másik CD-re oszt annyi.
Ha AVI-ből DVD-t akar csinálni,az más tészta.Ott már konvertálni kell,nincs mese.Ehhez semmi köze a MP-nek,mert az nem tud konvertálni,akár hányas variáció,és pont.
Az lehet....nem is használom.
Az AVS DVD Player profi cucc.
:)
Nekem 9-es és 10-es is van... Nálad valami gáz lehet a Media Playerrel...
A lentieknek igaza van:
DVD Decrypter az egyik legalkalmasabb program erre.
De van több más megoldás is, dvd-től, esettől függően.
"A Windows Media Player a DVD formátumot nem tudja kezelni,csak az AVI-t."
Ez nagy butaság.
DVD-t csak az általam leírt módon tudsz írvi avi-ból....Mindenképp át kell konvertálni.
H
Ellenben,ha DivX-es a dvd lejátszód,akkor tudja az avi-t is olvasni ill.lejátszani!
Azt hittem progik nélkül is lehet valahogyan.
Ja és hogy a DVD-n is megmaradjon a film :)
Zenét azt tudtam másolni igy át,de filmet nem.
Ha CD-n van akkor avi.Totat commandert megnyitod,egyik ablakbak megnyitod azt a helyet ahol a film van,másik ablakot oda nyitod ahová tenni akarod.Kijelölöd a filmet és athúzod a helyére.
Ha DVD akkor a DVD2one kell.
Kell egy progi hozzá.neve: DVD decrypter
Ingyen letölthető.CD (DVD) gépbe be és a decrypter
mode részén az iso-t állitsd READ-ra,akkor bemásolja a gépbe a filmat...ha ki akarod menteni lemezre,akkor meg a mode----iso-----write csak a forrásmappát kell megadni,ahol a bemásolt film van.
Tovább bonyolítja,hogy a decrypter csak a dvd formátumot kezeli,az avi-t nem.
Ha a film avi-ben van,ott a win avi converter (ingyen letölthető) avval kell átalakítani avi-ből dvd-be a filmet.Visszafelé is működik a dolog.A pc avit is le tud játszani! Kevesebb hely kell hozzá.
Na igen,buta kérdés.De hogyan kell? Szeretnék egy filmet CD-ről a számitogépre is átmenteni.Hogyan tudom megtenni ezt?
Bocs,a kérdést elirtam,pont forditva van.
Légyszives segitsetek,mert a filmet a CD-röl letörölni nem szeretném ahogyan próbálgatom a gépre másolni.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Digitális játékok
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- Hogyan lehet CD-R lemezre filmet írni a számítógépről?