Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ezek a fiatalabbnak nézek ki, vallomásban megosztott állítások, akkor lennének hihetőek, ha fotóval láthatnánk fórum

Ezek a fiatalabbnak nézek ki, vallomásban megosztott állítások, akkor lennének hihetőek, ha fotóval láthatnánk (beszélgetés)

28. srcrss (válaszként erre: 23. - Violet18)
ma 17:42
Szerintem is fiatalabbnak tűnik. Kölyökképű.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - David Cross)
ma 17:25
Most olvastam vissza, és vettem észre, hogy írtál, basszus, 36 vagy? Eskü, 16-nak néztelek, az a háttér sem piskóta.
26. Görögtánc (válaszként erre: 15. - Channa*)
ma 17:14

Ez nagyon beteg alkalmazás egyébként. Mesterséges intelligencia alakítgatja az arcodat. Eltorzítja sokak énképét, annyira használják már, minden képükre felteszik és elhiszik, hogy ŐK VANNAK A KÉPEK, pedig nem. Legszomorúbb, hogy fiatal lányok is használják, pedig rajtuk nincs semmi amit takarni kéne, de az arcvonásaikat átszabatják vele… beteg dolog. :D

Aztán csodálkoznak, ha egy véletlenszerű fotón nem úgy néznek ki, mint ezeken a megcsinált mű dolgokon.

ma 17:00
Mese mákkal....
24. Violet18 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:37
🤣🤣🤣🤣🤣
23. Violet18 (válaszként erre: 5. - David Cross)
ma 16:36
Ezt bocsáss meg, most sem tudom elhinni. úgyhogy nehogy elhidd 🤣🤣 Vagy rossz kép van kint rólad....
22. Channa* (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:41
Igen!;)
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Channa*)
ma 15:35
Remélem értetted a szarkazmust a mondatból, amit nem sértőnek szántam, inkább viccesnek.
20. Channa* (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:33

Ezt azért írom le, mert ha téged, mindig fele annyinak néznek, akkor neked még rosszabbul esett ennyi idős korodban;)

Még ifjú lányka koromban (17 éves voltam), megkérdezte egy férfi (nénikém szomszédja), hogy hány éves vagyok. Mondtam, hogy 17. Erre azt mondta, hogy 5 évet simán letagadhatok.

Háát, nem esett jól. Persze, tudtam, hogy a fiúk nem vesznek észre, ha igen, akkor sem nőnek néznek;)

Gratulálok, hogy fele annyinak nézel ki!

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Channa*)
ma 15:28

Pedig azt lehet látni, vagy nekem olyan a szemem, hogy kiszúrom, ha manipulált.

Egyik rokonom tesz fel magáról ilyeneket.

Kimondottan csinos egyébként 50 évesen, de annyira illúzió romboló, hogy 18-nak akar látszódni és fogadja a bókokat, de jól nézel ki.....Nekem ez olyan égő lenne.

18. K-né Zsóka (válaszként erre: 17. - Channa*)
ma 15:28
Dettó ugyanez! Évekig csodáltam exsógornőmet, hogy mennyire fiatalos, milyen jól néz ki a fotókon. Nemrég esett le, hogy szerkeszti a képeit :D
17. Channa* (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:24

Én nem.

2 éve csodálom az egyik ismerősömet, hogy mennyire fotogén. Olyan szép a képeken, élőben viszont nem annyira.

Magamtól, sosem jövök rá, hogy szerkesztett kép;)

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Rozsomák21)
ma 15:22
Nem irigykedek én, csak vártam a kellő kommentet, hogy leírhassam én feleannyinak nézek ki, amennyi vagyok, mit 10-15 év? 80 vagyok és negyvennek sem néznek.
15. Channa* (válaszként erre: 6. - Jooeva)
ma 15:22

Óóóóó, azt múltkor kipróbáltam, mármint az app-ot. Itt mondták a lányok, hogy van ilyen. Letöltöttem és már a betöltött fotómon is szebb lettem, azaz már kérés nélkül csinál valamit.

Aztán csináltam magamnak hosszú hajat, mást nem, csak hosszú haj, de még szebb lettem.

Aztán egy enyhe smink jött és egy nem tudom milyennek nevezett mosoly. Gyönyörű lettem és kb. 40 évvel néztem ki fiatalabbnak, pedig fiatalítást nem kértem:DDDD

Aztán, próbáltam egy olyat, hogy nem teszek sem hajat, sem sminket, sem mosolyt, csak kort állítok. A kedvencem a gyerek lett, mert ott konkrétan egy kisfiú vagyok:DDDD

A laza öregen lett néhány ráncom és ősz hajam. Az öregen sok ráncom és szinte teljesen ősz hajam. Na itt, hasonlítottam az egyik nénikémre.

A valamilyen mosoly, annyiban volt más az enyémnél, hogy nekem igazi fogaim vannak és sajnos ennyi idős koromra, néhány fogam között van rés, ami miatt már szerintem nem szépek a fogaim. A rám tett mosolyon viszont tökéletes fogak vannak, rések nélkül.

Na, a lényeg, hogy jó játék ez a face app, de sosem raknék ki ilyen fotót sehová, annak ellenére, hogy hasonlít rám, de még sem én vagyok.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
ma 15:21
Az nem elég, a bélyegzőt is lehet manipulálni, visszatekerni, az aznapi újsággal fotóztassa magát. :D
ma 15:17
Én is ismerek olyan pasit aki 15 évet letagadhatna. Csak nem kérkedik vele, annál intelligensebb és szerényebb.
12. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:14
Igen. De akkor sem biztos, hogy ugyanazt látnánk.
ma 14:55
Nem szabad irigykedni azokra, akik valóban sokkal fiatalabbnak néznek ki a koruknál. Csúnya dolog az irigység.
10. Rozsomák21 (válaszként erre: 7. - Amaunet)
ma 14:54
😆😅🤣
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Jooeva)
ma 14:26
Azokat azonnal kitudom szúrni, más is úgy gondolom.
8. Hansika (válaszként erre: 6. - Jooeva)
ma 14:23

na, a filterekhez nem is ertek.

meg mäs funkciokhoz sem.

jo, hogy irtad, köszi

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:55

Fotó, de dátumbélyegzővel. 😀

Áh, mindenki azt mond amit akar... ha számára ez annyira fontos, akkor higgye azt. Általában ezek az emberek nem tudják elfogadni, hogy öregszenek.

6. jooeva (válaszként erre: 3. - Hansika)
ma 13:48
Nem beszélve a mindenféle filterröl és "szépítő" funkcióról😃
ma 13:39
Én 36 vagyok, de 20-nak szoktak nézni. Egyébként mindenki annyi amennyinek érzi magát :)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Hansika)
ma 13:34
A tetszés egy dolog, a kor a lényeg.
3. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:16
ehhh... a foto is megoszto lenne, mert mindenkinek mäs tetszik...
ma 13:12
Igen, az ember lassan úgy érzi, hogy óvodában van, mert mindenki lényegesen fiatalabb, mint amennyi
"Ezek a fiatalabbnak nézek ki, vallomásban megosztott állítások, akkor lennének hihetőek, ha fotóval láthatnánk."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook