Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ezek a fiatalabbnak nézek ki, vallomásban megosztott állítások, akkor lennének hihetőek, ha fotóval láthatnánk fórum

Ezek a fiatalabbnak nézek ki, vallomásban megosztott állítások, akkor lennének hihetőek, ha fotóval láthatnánk (beszélgetés)

1 2
46. 7454c77428 (válaszként erre: 34. - Jooeva)
márc. 1. 11:42
nálunk mindenki fiatalabbnak nézett ki a koránál.az anyámtól megkérdezte a pap,van maga 18 éves?aztán hozzáöregedtünk a korunkhoz.sokáig nagyon bántott,hogy 14 évesen 10nek néztek,de már bánja a fene,
45. Channa* (válaszként erre: 43. - Violet18)
márc. 1. 09:02

Nem teljesen így volt. Nem a fiatalok néztek ki idősebbnek, hanem az idősebbek.

84-ben, kezdtem el dolgozni. 48 éves nénikkel dolgoztunk, akik akkori szemmel (17 évesek voltunk a barátnőmmel), öreg nénik voltak.

57 éves vagyok, de nem nézek ki annyira öregnek, mint ők akkor.

Persze, ennek több oka van. Máshogy élünk, kényelmesebben, így nem öregszünk annyira gyorsan, illetve nem hagyjuk a hajunkat őszen, és nem öltözünk öregesen. És bár Budapesti vagyok, akkor is ez egy pest munkahely volt, de sokan úgy néztek ki, ahogy elvárható volt.

Épp a napokban voltam orvosnál. Miközben várakoztunk a férjemmel, érkezett egy fiatalabb nő, egy idős nővel. Nem tudom megtippelni a korát, de félcipő volt rajta (olyan férfias) zokni, cicanadrág (az a széles bordás), térd alá érő szoknya, csípőig érő kardigán.

Amikor behívták, mondtam a férjemnek, hogy kíváncsi leszek rá, hogy mikor fogok így öltözni? Az ilyen kérdésemre a férjem mindig azt mondja, hogy sosem, mert nem ez a stílusom és nem hozok otthonról sem ilyen mintát. És igaza van. A nénikém 75 éves, de nem vesz fel ilyen ruhákat. Bár őszen hagyja a haját, de farmert vagy csinos nadrágot hord télen, jó pulcsikkal, nő csizmával, divatos kabátokkal. Hátulról, senki nem mondja meg, hogy 75 éves.

44. srcrss (válaszként erre: 43. - Violet18)
márc. 1. 06:09
Most is vannak, akik sokkal idősebbnek néznek ki. Pl. a közelmúltban egy 28 éves nőt 40-nek néztem, egy 40 évest pedig 50-55-nek.
febr. 28. 22:27
Ok, rájottem miért mondják sokakra azt h milyen fiatalnak néz ki, még akkor is ha nem igaz. A 80as években minden 15-20 éves kinézett 40nek....🤣🤣🤣
42. jooeva (válaszként erre: 39. - Channa*)
febr. 27. 05:18

Köszönöm😘

Felújítás, hosszú haj,smink.

Szép-szép, csak nem én vagyok😃

A ráncaimmal, arcformámmal vagyok valódi😉

41. Channa* (válaszként erre: 40. - Channa*)
febr. 26. 22:44
Mármint jooeva néz ki kb. 40 évesnek.
40. Channa* (válaszként erre: 36. - Görögtánc)
febr. 26. 22:43

Egyébként valóban!

Hány évet tagadhatna le, hogy a témánál maradjunk:DDDD

Én a 8 évet minuszolok, azaz 40-nek nézel ki max.

39. Channa* (válaszként erre: 34. - Jooeva)
febr. 26. 22:42

Nagyon jó!

Mit csináltál magaddal?

Más az arcformád is kicsit, ha jól látom.

38. Myra
febr. 26. 22:12
Egyetértek.
37. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 22:09

En oromtancot jartam, hogy egy bo hete nem szolgaltak ki.

Es nem csak a szemelyzet megitelesen mult, hogy nem vagyok 25, hanem a kameras programon.

36. Görögtánc (válaszként erre: 34. - Jooeva)
febr. 26. 20:15
Te az eredeti képen is szép vagy!
35. Görögtánc (válaszként erre: 33. - Channa*)
febr. 26. 20:13
A fotóst még megértem; mert az mégis ő, tehát ha nem is olyan minden nap, de ki lehet belőle hozni azt a formát fodrásszal és sminkessel. :D De azt hogy más arcot szerkesztenek, na azt én se értem. Úgyis kiderül élőben az igazság.
34. jooeva (válaszként erre: 32. - Channa*)
febr. 26. 19:51

Azértis letöltöttem és kipróbáltam😃

Kollázs az adatlapomon😃

Eredeti képen szolid smink (lányom festett ki), fotó bő 2 hete készült és 48 múltam😃

33. Channa* (válaszként erre: 26. - Görögtánc)
febr. 26. 19:41

Én senkit nem értek meg, aki ilyen képeket rak ki magáról, akárhová.

Én már azt sem értettem, amikor fotóshoz jártak a lányok portfóliót csináltatni, ahol kisminkelték őket, hajukat megcsinálták és egy teljesen máshogy kinéző nő volt a képeken.

Mire kell az ilyen, ha a valóságban, köze sincs a kinézetéhez?

32. Channa* (válaszként erre: 31. - Jooeva)
febr. 26. 19:39

Én se ismertem.

Igen!

Én is szeretek napszemüvegben fotózkodni, és pont azért, amit írsz;)

Na, én béna vagyok ehhez a pózoláshoz. Annyit teszek, ha észre veszem, hogy fotóznak, akkor vigyorgok kirakott fogakkal, mert így szerintem jobban nézek ki. Mások szerint, nem tudom:DDDDD

Ja, haj próba. Ez az app, elég béna. Ha nem a saját haj színemmel teszek fel hosszút, akkor nagyon látszik, hogy csak oda van téve.

Sok lehetőség nincs is benne (eredeti és világosabb), mert azokért elő kellene fizetni, de annyit nekem nem ér, hogy ezt tegyem.

És igen! Inkább torzítás.

31. jooeva (válaszként erre: 15. - Channa*)
febr. 26. 19:17

Még ilyen appot nem próbáltam, max. a telón lévő "szépítést", ami inkább torzítás.

Hajakat szoktam próbálgatni, hogy milyen lennék rövid hajjal vagy más színnel.

Egyébként magával fotózással is lehet csalni, más szög, fényviszonyok stb., azért mindenki tisztában van azzal, hogy melyik az "előnyös oldala", mi mutat jobban a fotókon és úgy pózol.

Pl. szeretem a napszemüveget, mert ápol és eltakar, nem kell smink, nem látszanak a szemeim, ami legjobban elárulja a koromat.

febr. 26. 18:31
Hát akkor ne menjetek kasza tibihez megtippelni pénzért az emberek korát, üres kézzel mentek haza 😅😅
29. Pulcsis (válaszként erre: 28. - Srcrss)
febr. 26. 18:02
Mert még nincs felesége 🤣🤣🤣
28. srcrss (válaszként erre: 23. - Violet18)
febr. 26. 17:42
Szerintem is fiatalabbnak tűnik. Kölyökképű.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - David Cross)
febr. 26. 17:25
Most olvastam vissza, és vettem észre, hogy írtál, basszus, 36 vagy? Eskü, 16-nak néztelek, az a háttér sem piskóta.
26. Görögtánc (válaszként erre: 15. - Channa*)
febr. 26. 17:14

Ez nagyon beteg alkalmazás egyébként. Mesterséges intelligencia alakítgatja az arcodat. Eltorzítja sokak énképét, annyira használják már, minden képükre felteszik és elhiszik, hogy ŐK VANNAK A KÉPEK, pedig nem. Legszomorúbb, hogy fiatal lányok is használják, pedig rajtuk nincs semmi amit takarni kéne, de az arcvonásaikat átszabatják vele… beteg dolog. :D

Aztán csodálkoznak, ha egy véletlenszerű fotón nem úgy néznek ki, mint ezeken a megcsinált mű dolgokon.

febr. 26. 17:00
Mese mákkal....
24. Violet18 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 16:37
🤣🤣🤣🤣🤣
23. Violet18 (válaszként erre: 5. - David Cross)
febr. 26. 16:36
Ezt bocsáss meg, most sem tudom elhinni. úgyhogy nehogy elhidd 🤣🤣 Vagy rossz kép van kint rólad....
22. Channa* (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 15:41
Igen!;)
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Channa*)
febr. 26. 15:35
Remélem értetted a szarkazmust a mondatból, amit nem sértőnek szántam, inkább viccesnek.
20. Channa* (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 15:33

Ezt azért írom le, mert ha téged, mindig fele annyinak néznek, akkor neked még rosszabbul esett ennyi idős korodban;)

Még ifjú lányka koromban (17 éves voltam), megkérdezte egy férfi (nénikém szomszédja), hogy hány éves vagyok. Mondtam, hogy 17. Erre azt mondta, hogy 5 évet simán letagadhatok.

Háát, nem esett jól. Persze, tudtam, hogy a fiúk nem vesznek észre, ha igen, akkor sem nőnek néznek;)

Gratulálok, hogy fele annyinak nézel ki!

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Channa*)
febr. 26. 15:28

Pedig azt lehet látni, vagy nekem olyan a szemem, hogy kiszúrom, ha manipulált.

Egyik rokonom tesz fel magáról ilyeneket.

Kimondottan csinos egyébként 50 évesen, de annyira illúzió romboló, hogy 18-nak akar látszódni és fogadja a bókokat, de jól nézel ki.....Nekem ez olyan égő lenne.

18. K-né Zsóka (válaszként erre: 17. - Channa*)
febr. 26. 15:28
Dettó ugyanez! Évekig csodáltam exsógornőmet, hogy mennyire fiatalos, milyen jól néz ki a fotókon. Nemrég esett le, hogy szerkeszti a képeit :D
17. Channa* (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 26. 15:24

Én nem.

2 éve csodálom az egyik ismerősömet, hogy mennyire fotogén. Olyan szép a képeken, élőben viszont nem annyira.

Magamtól, sosem jövök rá, hogy szerkesztett kép;)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook