A férfi minél idősebb, annál fiatalabb lányokat keres? (beszélgetés)
az esküvőn se a válásra gondolnak..
addig kell élvezni amig lehet és működik, aztán ha nem megy szétválnak az utak, ennyi
Ah, nem bűn, persze, hogy nem az, csak az bosszant, mikor egy kislányt egy apja korú férfi "kezelget". Utat enged sok férfi perverz ösztöneinek ... na ezt büntetném. Ha az én 16 éves lányomat egy 41 éves akarta volna elcsábítani, valószínű már börtönben lennék... szerencsémre a lányomat a hozzáillő fiúk vonzották és el sem tudta volna képzelni, hogy az apja korosztályával kezdjen.
A többi , mikor már a felek felnőttek, az tényleg ízlés kérdése. Az idő múlásával már nagyon gáz, mikor a feleség mondjuk, 45, a férj 70 éves lenne... bár ezek a kapcsolatok nem érik meg ezt a kort, ha megérnék, pokollá válna a nő élete, hiszen egy nő még maximálisan aktív 45 évesen a férfi addigra k.o.
Mondják: szeretetté válik meg minden, de nem lesz az, amikor majd pelenkázza és forgatja az ágyban, hogy ne legyenek felfekvései... Én ápoltam szülőmet , akit nagyon szerettem, de embert próbáló feladat.. Ilyenekre sokan nem gondolnak.
Lehet, hogy "nem normális", de majd erre rájönnek ők maguk. Te úgy írsz ezekről mintha főbenjáró bűn lenne, holott nem az. Hidd el nekem is vannak olyan párok akikről nehezen képezelem el, hogy szerelmesek egymásba(mint pl Faludy Fanni volt a Faludy Györgybe, vagy most a Pataki Attilába az új nője), de attól még lehet, hogy úgy van.
Ha nem működik úgyis szétmennek..
Márpedig leírom. Szó sincs "ítéletről". A véleményemet írtam le, de látom beletalált. Nem mondtam, hogy okos vagyok, tudom, mit nem tudok, de amit tudok, azt nagyon tudom:) Az ilyen kapcsolatoknál az a feneség, hogy teljesen tisztában vagytok vele, hogy sok a korkülönbség és ezer módon ki is ütközik ez. Talán nálatok a 14 éve nem vészes, ezért ne is vedd magadra. A sok, az a 20 év feletti ... az igen, az sok, amikor a lánya lehetne a pasinak a párja. Ott valami nem stimmel, főleg, ha lánya is van a férfinek. Ott kérdéses, hogy a lányát is ilyen szemmel nézi/nézte -e.
Gondold el, hogy szülsz egy gyermeket, és utána összeáll egy veled vagy a pároddal egyidőssel. Az is lehet, hogy kinézte magának már kisgyermekként és várja, hogy "hozzáférhető legyen". Ez nem normális.
Talán el kellene gondolkodnod, ha mindenki ellenzi: lehet, hogy esetleg tapasztaltabbak? netán bölcsebbek? esetleg több mindent láttak már az életben? vagy csak működik az erkölcsi mércéjük? netán ismerik az idősebb férfiak gondolkodás módját? netán ismerik a veled egykorú lányok gondolkodás módját ? esetleg olvasottabbak a témában? vagy olyan helyen dolgoznak, ahol naponta találkoznak a probléma kifejletével?
Minden fiatal azt gondolja, hogy az , ami vele történik, az mással nem, holott, ha látná magát húsz-harminc év múlva elképednek, hogy mennyi mindent megmondtak előre...
Az okos ember más kárán tanul, a buta megjárja.
ehh ezek a kérdések:)
sztem senkinek semmi köze ahhoz hogy ki kibe és miért szeret bele, meg kell próbálni és kész. Ha nem megy akkor így alakult, de legalább kapott egy esélyt a kapcsolat, ha meg működik akkor mindenki boldog:) Nálunk is van 14 év, és nem érdekel senkit, a lényeg hogy jól meglegyen a két ember együtt.
Egy idő után majd "összeértek", hidd el tapasztalat; az én párom 51évesen lett apuka, amire várt jó 6-7 évet; most megint babát szeretne, de -rajtunk kívülálló rossz "emlék" miatt- én ezt még nem érzem időszerűnek.
Egyébként ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond; amíg boldogok vagytok együtt, addig senki véleménye nem számít; na nem mintha esetleg a boldog köd felszállta után bárkinek is meg kéne felelned.
Ha pedig gyereked lenne, akkor pont az eltaszítás a legrosszabb megoldás a problémára, ezzel egy jó időre elveszítenéd; ez is tapasztalat, de szerencsére az én anyukám volt annyira intelligens, hogy azt mondja, lássuk mi sül ki belőle és nem akadályozott, akadékoskodott semmiben; persze szúrós kis megjegyzéseket kaptam, sőt mai napig betalál egy-kettő
Az apa elvesztése nagyban befolyásolta a döntésedet... édesanyád elfogadta: "hisz mindenem meg volt 18 évesen"
Tanulj, aztán önállósodj, mert a kapcsolatotok nem fog kitartani életed végéig és majd ha a 18 éves lányodat el akarja vinni egy 41 éves férfi, akkor elgondolkozol majd, hogy ez talán még sem a legjobb párválasztás.
Válasz a másik kérdésedre.
Mindenki szerény véleménnyel van magáról.Természetes megjelenésem van, és sokszor kaptam már meg, hogy szép vagyok.Iskolai végzettségeim, említettem az érettségit.2évet pihentem utána.Most fogtechnikus-nak tanulok.:)
16 éves lány a 39 éves pasiba szeret bele? Most 23 vagy, a párod 46, tipikus apa-lánya . Részedről megértem, hogy beleszerettél, egy 39 éves férfin még alig látszik a kor. Édesapád hány éves? ő nevelt fel? elhagyott benneteket?
A férfi részéről nagyon durva... de végülis megkapta amit akart. Ő nem volt nős? gyerekei mennyi idősek? elvált? miattad?
A szüleid hogy élik meg?
Jaj, mi volt 4 éve? Teljesen mindegy, jól érzik magukat és boldogok, nem kell ennél több:)
Én amikor megszülettem a párom 14 volt és akkor mi van?:) most 23 vagyok ő 37, na bumm:)
Ez van:
Hát azt a hozzátartozók nem így gondolják szerintem. Ezekkel a kapcsolatokkal többnyire szétrobbantják családok életét, gyermekek válhatnak lelki sérülté, szülők sírják át az éjszakájukat, hogy mit rontottak el.
Egyedül a kis ribi és az öreg pasi érzi jól magát, úgy , hogy fittyet hánynak azokra, akik szeretik őket.
Hát azt a hozzátartozók nem így gondolják szerintem. Ezekkel a kapcsolatokkal többnyire szétrobbantják családok életét, gyermekek válhatnak lelki sérülté, szülők sírják át az éjszakájukat, hogy mit rontottak el.
Egyedül a kis ribi és az öreg pasi érzi jól magát, úgy , hogy fittyet hánynak azokra, akik szeretik őket.