Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Elbuktam a munkáltató miatt fórum

Elbuktam a munkáltató miatt (beszélgetés)

9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:21

Gratulálok, hogy nem hülyíted az embereket!

Nekem sem lenne hozzá gyomrom. Ismeretlenül felnézek Rád.

8. pötibaba (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:42
Nyilván nyomós oka van, hogy nem akarják. Ha nem szorulsz a munkára és válogathatsz, akkor persze, nem érdemes vállalni. Ha kell a munka, akkor meg nem kell ilyeneken fennakadni. Ez nem a te dolgod, hogy miért nem szabad a nevet mondani. "Robotként" csinálni kell, azt is várják el. Egyetlen call centeres munka sem könnyű.
ma 18:21
Biztos nagyon nehéz kereset. Én nem tudnám csinálni. Ha valaki hiv, bemutatkozik, kérdezi feltarthatna-e egy kicsit, máris kérdezem mit szeretne és már meg is köszönöm, nem kérem és leteszem a telefont. Gondolom ilyenből napi több is van.
6. Sz123 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:12
A hideghívásokat amúgy sem szeretik az emberek.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Pötibaba)
ma 17:54
De, a munkáltató hibája mert nem képes megadni egy "nevet" hogy honnan is hívom az ügyfelet! Azért nem próbáltam tovább, mert igazat adtam az ügyfélnek, én sem állnék szóba egy "no name" hívóval. Én ennyit bírtam ez így kivitelezhetetlen!
ma 17:32
Szerintem ezt ők bekalkulálják, hogy nem fogadják a hívások bizonyos százalékát. Ha te nem bírtad ezt elfogadni, az nem a munkáltatód hibája, hanem neked nem volt gyomrod ehhez a munkához. Fogadott hívásokért fizetnek? Vagy miért nem próbáltad tovább?
ma 17:25
Én is sajnálom.
2. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:19

Sajnos ezek a munkahelyek ilyenek.

Ha valós is a munka, keveset fizetnek, cserébe embereket háborgathatsz, hogy legyen valami eredményed.

Három órát bírtam egy telefonos ügyfélszolgáltatói munkán, minden hívásomat szinte azonnal vissza utasította az ügyfél. Mivel a hívásban nem tudtam megadni hogy honnan is keresem? Erre nem volt válaszom, mert egy "független call center" nevében még szép hogy rám rakták a telefont én sem állnék tovább szóba vele. Fel is mondtam, indokoltam hogy "mi az hogy nem tudok cégnevet megadni". Nincs rá sablon, hogy mikor bemutatkozok nem tudom megmondani honnan hívom! Mélységesen csalódott vagyok de ebben a formában nem lehet dolgozni. Mi az hogy "független call center" ? Na ezért kár volt napokig nem aludni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook