Nem hiszem el, hogy ilyen lehet (beszélgetés)
Több tízezer hasonló hirdetés kering a neten évek óta.
Ki az, aki elhiszi, hogy van ilyen befektetés? A hírdetőnek biztosan jól megy, hiszen a kapzsi emberek befizetik a pénzt.
A Face hemzseg a hirdetéseiktől.
De nekem, egy nyelvtanuló oldalon ugrott fel.
Hétfőn találkoztam egy hirdetéssel.
"A̲ b̲e̲f̲e̲k̲t̲e̲t̲é̲s̲i̲ p̲l̲a̲t̲f̲o̲r̲m̲ M̲a̲g̲y̲a̲r̲o̲r̲s̲z̲á̲g̲ á̲l̲l̲a̲m̲p̲o̲l̲g̲á̲r̲a̲i̲ s̲z̲á̲m̲á̲r̲a̲ i̲s̲ e̲l̲é̲r̲h̲e̲t̲ő̲,̲ é̲s̲ m̲á̲r̲ t̲ö̲b̲b̲ e̲z̲e̲r̲ e̲m̲b̲e̲r̲ é̲l̲t̲ a̲ l̲e̲h̲e̲t̲ő̲s̲é̲g̲g̲e̲l̲!̲
A̲ p̲l̲a̲t̲f̲o̲r̲m̲o̲t̲ a̲ k̲o̲r̲m̲á̲n̲y̲ j̲ó̲v̲á̲h̲a̲g̲y̲t̲a̲,̲ é̲s̲ m̲i̲n̲d̲e̲n̲ b̲e̲f̲e̲k̲t̲e̲t̲ő̲ s̲z̲á̲m̲á̲r̲a̲ g̲a̲r̲a̲n̲t̲á̲l̲t̲ h̲a̲v̲i̲ 4̲5̲0̲ 0̲0̲0̲ H̲U̲F̲ p̲a̲s̲s̲z̲í̲v̲ j̲ö̲v̲e̲d̲e̲l̲m̲e̲t̲ b̲i̲z̲t̲o̲s̲í̲t̲,̲ a̲k̲á̲r̲ m̲á̲r̲ e̲g̲y̲ m̲i̲n̲i̲m̲u̲m̲ 9̲0̲ 0̲0̲0̲ H̲U̲F̲-̲o̲s̲ b̲e̲f̲i̲z̲e̲t̲é̲s̲s̲e̲l̲.̲"
Adtam egy telefonszámot, hol hívhatnak fel. Szinte azonnal kerestek is.
Mondtam nem aktuális, dolgozom, majd ma keressenek.
Azért tegnap is kerestek.
Ma már nyolc óra után, hívott egy nő.
Mondta, részletezi a lényeget.
Ha 90 ezer Ft-ot befizetek, hetente 27%-ot vehetek ki.
🤔 Hallgattam szépem, aztán gondoltam megszakítom. Mondtam lehetne élőben beszélni valakivel erről a kötvényről? Rövid hallgatás, majd megnyekkent, ja nem.
De miért nem? Kérdeztem én. ÖÖÖÖÖ...lehet, de akkor 40 ezer forintot fizessek be, úgy fogadnak személyesen is. Az édesanyjukat!!!!!
Mondtam, akkor viszontlátásra sem! Érdekes, nem akart meggyőzni, hogy de nagyon jó üzlet ez.
További ajánlott fórumok:
- Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni?
- Azt hiszem egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy...
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- Szerintetek ez tényleg megtörténhetett? Én ezt nem hiszem el, hogy ilyen van
- 16 hetesen 3. gyerekkel ha nem erzem hogy mozog a baba az baj lehet?Mert mar ereztem azt hiszem, es most meg nem.
- Tudja-e valaki, hogy hol lehet Budapesten v. környékén, ill. Zsámbékon v. környékén barkát (azt hiszem kecskefűz az igazi neve) gyűjteni?