Mit tegyek, eddig fekete volt a hajam de tegnap koktéllal akartam leszivatni, de csak a tövét szívta ki? (tudásbázis kérdés)
Na most összekavarodtam,akkkor azt mondod zsuzsnyitó hogy az XXLpaletta festékkel letüdom szedni a feketét a hajamról?
Vagy nem?és milyen színűvel ha igen?
Vagy nagyon félreértettem?:)
rákentem. De ha van lenövésed akkor elösször a többire kell rákenni és csak utána a tőre, aztán lemosod, rajta hagyod a pakolást legalább fél óráig és utána kened a következőt. Ott viszont próbáld a tövet kenni elősször és utána a többit.
Ugy kell mozgatni mintha vakargatnád a fejedet, vagy min hajmosás közbe csak finomabban.
De neked is áll az ajánlat. Ha pesti vagy megcsinálom szívesen.
huha csajok van ám kérdés
tehát Krasch: én rögtön felvittem a barna festéket, mivel a modell nem akart ugy szaladgálni 1 napig sem. igen 2 dobozt kentem fel. Én már váll fölé érő hajnál is két dobozt ajánlok, főleg a hajvégekre kell több. Sajnos azt nem tudom hogy melyik márkát használtam, de majd megkérdezem. Igen vigyázni kell ezekkel mert ha sötét a hajad akkor sötétebbre is fogja be a festék. Az oxy Reolad-ot én még nem használtam és nem is hallottam róla semmit. Én meg vagyok elégedve a palettével. Nekem bevált. Egyedül frissen festett hajnál nem tökéletes. a palettét kb 40-45 percig hagytam fennt de meggyorsítottuk a folyamatot fóliával. Tehát betekertük a fejet. Csak vigyázni kell, mert a hő miatt folyamatosan mozgetni kell a hajat.
Linnie: pontosan mire gondolsz? Fodrászkellékesben kapható festékekre????
szia szoval nekem is fekete de nem merem szivatni
rámegyek kávébarnával és az befogja a feketét?
az hiszem kávébarna lett, de ezt ők választották, ugyhogy nem tudom pontosan.
A képen elég sötét volt a hajszín de neki kicsit világosabbra fogta be.
Figyu teszek fel egy képet arról hogy milyen lett. Oké?
a profilomba keresd majd
www.taaz.com
itt tudtok sminkelni és hajak is próbálni, nagyon jó kis oldal és nem kell érte fizetni
Szia
Én nemrég csináltam meg a barátnőm fekete haját világosbarnára. Nem szabad a koktélt választani mert attól olyan lesz a hajd mint a kutyszőr. Én a palette xxl-t használtam a saját hajamra is és az ővére is. Az enyém barnából lett szőke. A fodrász kb 15 ezret kér el egy válligérő hajnál. Míg a palletével kb 3000-4000-ből kijössz és tuti a hatás.
Köszyke!igen már mondtaák a pigmentelvonót de sajna nálunk nem lehet ilyeneket kapni!
Hát más nem maradt így muszály menni fodrászhoz:(
Szia!
Szerintem is irány a fodrász! Még a terhességem előtt én is leszedettem a feketét, hogy a saját hajszínemre fesse vissza... Volt vele dolga a fodrásznak nem kevés!
hali
én nemrég szedettem le a feketét és ha nem akarsz rosszat magadnak MENJ fodrászhoz.
Nekem nagyon lassan, de szépen kiszedték, de ahhoz kell egy profi fodrász, ne magadnak csináld otthon.
Az más, hogy nekem hiányzik a fekete..:D
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet hajszínt leszívatni?
- Szerinted mennyibe kerül egy fekete hajat, leszívatni róla a színt, utána befesteni vörösre, vágatni?
- Rövid ciklusaimat akartam rendezni palástfűvel, progeszteron krémmel. Olyannyira sikerült, hogy meg sem jött azóta. Mit tegyek?
- Milyen sűrűn szabad a haj színét leszívatni?
- A naplómba akartam háttárképet rakni, de most minden eltűnt. Mit tegyek?
- Megváltoztattam a jelszavam Facebookon és egyből kiléptetett.Mikor be akartam lépni, nem engedte, mit tegyek?