Milyen sűrűn szabad a haj színét leszívatni? (tudásbázis)
Kinek milyen a haja, és milyen festékkel volt előzőleg festve.
Ebben a cikkben legalább egy fodrásszal beszélgetnek róla. Az a mondat is fontos a cikkben, hogy a régi szín a váll alatti hajhosszban a legtartósabb, néha azt le kell vágni.
szerintem is jó ez a szín. E mellett:
-azért se hidrogéneztesd, mert ahogy előttem írták tönkre teszi a hajat, és az eredmény sem biztos hogy olyan lesz, mint amilyet vársz.
- a nap úgyis fakít majd a hajadon, és szerintem a mosásokkal is veszít a színéből.
- a nap szárítja is majd a hajad szóval képzeld, ha még te is ráteszel jópár lapáttal. NAgyon meg tud romlani a haj minősége és az még lehet, hogy nagyobb probléma lesz, mint a nem megfelelő szín.
Szerintem várd ki amíg megint festetni kell a hajad, addig ne csinálj semmit. Sőt - ha akkorra még mindig nem áll be olyan árnyalatúra ami tetszik- én a helyedben még akkor sem váltanék túlzottan világosabbra a fent leírtak miatt, esetleg egy picit világosabbra.
Pedig sokkal jobban áll, mint a fekete, meg a fekete piros csíkokkal.
Szerintem jó szín.
Nekem fiatal koromban minden héten más színű volt a hajam
. Mondjuk csak szinezővel festettem . A sima festék roncsolja a haját.
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Mivel lehet hajszínt leszívatni?
- Mit tegyek, eddig fekete volt a hajam de tegnap koktéllal akartam leszivatni, de csak a tövét szívta ki?
- Szerinted mennyibe kerül egy fekete hajat, leszívatni róla a színt, utána befesteni vörösre, vágatni?
- Milyen időközönként szabad a hajat leszívatni az az szőkíttetni?
- Tudtok ajánlani olyan fodrászt Budapesten, akihez nyugodt szívvel mehetek leszívatni a hajam?