Mit tegyek a hisztis fiammal? (beszélgetős fórum)
Szerintem ez azért volt így az exeddel, mert talán nem érezték a gyerekek a szeretet a részéről, és tudat alatt úgy voltak vele, ha szót fogadnak hátha többet foglalkozik velük. Rólad pedig érezték, hogy így is, úgy is szereted őket, akkor is, ha rosszak, és nem fogadnak szót. Lehet, hogy hülyeség nem tudom, nehogy megharagudj.
De amúgy egy férfinak mindig jobban szót fogadnak a gyerekek. Nálunk legjobban a nagypapára hallgatnak, ha sok mindent vásárolok pl. mindig viszem apukámat, mert akkor megül a kislányom a bevásárlókosárban, de ha csak én vagyok ott, akkor nem bírok vele. Pedig a papa is nagyon szereti a lányaimat, de Ő szigorúbb, nem enged meg annyi mindent, mint én, meg a férjem.
1 évig titokban jártunk, addig, aztán megváltozott, de sokáig vártam, hogy hátha visszajön az a rendes ember.És képzeld, nem lehet észrevenni, ha megjátsza magát, nagyon nagy színész.És ugye úgy elcsavarta a fejem, hogy a rózsaszín felhőből mire kitámolyogtam, addigra ott volt egy 2 éves csöppség.Ha valakit nagyon megszeretsz, nem tudom,honnan tudta, de pont azokat mondta, tette, amiket hallani, látni akartam.Romantikus volt, kedves és én hülye és akkor még naiv is, nem gondoltam bele, hogy túl tökéletes.
Amikor láttam, hogy baj van, és lehet hogy nem is az, akinek mutatta magát, akkor elköltöztem,pedig már eljegyzett, utánam jött, könyörgött, kifogásokat talált, hogy a rossz anyagi helyzete miatt változott ilyen rosszá, és visszatér a régi (jó)énjéhez. Ez meg is történt, egy évig normális volt, megvolt a lagzi, terveztük a gyereket, sőt 8 hónapba telt mire teherbeestem, igaz pont előtte volt egy pont, hogy elkezdte a régi rossz dolgokat, és akkor pozitív lett a teszt.Amikor terhes voltam, tündéri volt, várta a gyereket, mindent megtett.Aztán a gyerek amikor megjött csak romlott a helyzet, nem foglalkozott vele, és azóta meg még rosszabb, főleg velem.Csak veszekszünk, annyira flegma, hogy már kezdem azt hinni, hogy talált magának valakit, ami már őszintén nem nagyon érdekelne, csak az hogy akkor miért nem mondja meg.Persze jó álca vagyunk, családja van, gyönyörű gyerek, nem vagyok egoista, de engem is dícsérnek folyton neki, ráadásul vidéki vagyok, tehát főzök mosok takarítok, neki semmit nem kell csinálni.De én benne lennék, hogy kezdjünk új életet.És még annyit, hogy régen igen máshogy volt.Apósom ivott, verte a családot (gondolom ezért ilyen a fia, bár minket nem ver, de sztem pont ezért kéne megpróbálni neki jónak lenni)szóval neki azt mondta az anyja, hogy amilyet szakítottál olyat szagolsz.Mamám ugyanígy volt, nem volt lehetősége, nem volt kiút, hiába őket is verte nagyapám.Ennek ellenére apukám nem iszik és mintaapa, akit mai napig szeretünk, tisztelünk.
Tehát nem nagyon értem, és én tényleg mindent megadtam, türelmet, odaadást, ki volt szolgálva évekig, és semmi sem jó.A saját anyja azt mondta neki, hgy egyedül kell élnie mert senkivel nem tud.Oda lakni már nem mehet...
És meddig tudta eljátszani a jófiút?
Nehezen hiszem el, hogy nem lehet észrevenni valakin, hogy bunkó.
Gondolom endre, te pedig egy jó lelkű, normális pasi vagy és nem kapsz nőt...
Talán neked pedig a rossz pasit kellene eljátszanod :D
Igen, jól látod, át lettem verve!Ő a színészkedéssel kaphatott csak nőt, és az hogy mellette maradtam, gyereket szültem neki, csak annak köszönhető, hogy optimista vagyok és nagyon jóindulatú, és igen naiv is :(
Én már nem nyalom ki a seggét, és azóta csak rosszabb a helyzet, arról nem tudok, hogy megcsalna, de őszintén nem csodálkoznék, sőt örülnék, mert akkor talán könnyebben elengedne magától és nem lenne vergődés, ha sikerülne elmennem tőle.
"szoval szeresd a kölyköt nagyon ez a lényeg"
Ez tetszett :D
Imádom és ezt érzi is, tudom, hogy nem könnyű neki, és mindent megpróbálok, hogy könnyebb legyen, ne érezze a helyzetet :)
jó átvert csákód :D
és ezek a férfiak kapnak nőt pfff
ismerek egy nőt,a férje csalja évek óta,a nő tudja,ennek
ellenére ő nemcsalja meg a férjét sőt,kézenfogva menek az uccán,ki.nyalja a férje s.egét,
tese vagy különb.
Várj, azzal rémisztgessem a gyereket, hogy olyat kap mint én, ha nem változik?!
Nem hiszem hogy hatna!:)Egyébként az apja jól járt, mert azt mutatta, hogy rendes, kedves, stb. és így kapott meg, utána meg vártam, hogy olyan legyen mint az elején.De nem jött be.És még így is sokáig tűrtem és vártam.A gyerekem remélem nem lesz olyan mint ő, mert nem akarom hogy egyedül legyen, vagy mindig mással, mert előbb-utóbb, felnyílnak a nők szemei.Ne félj nem sértődök meg ilyen hamar, viccnek vettem, egyébként a gyerek nagy hajtóerő:)Csak néha sajnálom, az apja miatt, neki sem jó, hogy nem vagyunk jóban.Ha tudok, majd változtatok, valószínű ezért kicsit rosszabb mostanában az átlagosnál :(De akkor is imádnivaló, hiszen az enyém és sok van benne tőlem is :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- 1 éves babám rendkívül hisztis, nincs el 2 percet. Mit tegyek?
- Hisztis a 8 éves lányom....már nem hatok rá semmivel, mit tegyek?
- 3 éves fiammal rengeteg a konfliktusunk.Nem fogad szót, provokál, egyik fülén be, a másikon ki, amit mondok.Nem árt a sok szidás?Mit tegyek?
- Tanácsot kérek, mit tehetek a nagyon szófogadatlan, hisztis 8 éves fiammal?
- Szerintetek mit tegyek a kilencedikes fiammal aki abba az iskolába ment tovább tanulni ahová szeretett volna, most mégis elszeretne jönni?