Mit szólnátok ha a párotok magára tetováltatná a neveteket? (tudásbázis)
Megtisztelő lenne.
Mondjuk el lehet már távolítani, nem örök semmi sem.
oké-oké, ma kicsit megártott a meleg :D
Mindenről valami eltorzított-eltúlzott ökörség jut az eszembe.
Egyébként nekem ez a szöveges szerelmi vallomás annyira nem jön be, én nem élnék vele s nem is örülnék neki túlzottan, de amikor a férjem azt vetette fel, hogy a kislányunk arcát valahová magára tetováltatná, akkor nem szörnyülködtem.
Csak a keresztnevem.
Nincs akkora segge, hogy a vezeték és a kereszt nevem is ráférjen :'D
Meg nem is a seggére csináltatta.
A teljes nevedet, vagy csak a keresztnevedet?
Csak mert elképzeltem, hogy mekkora sokk lenne egy férfi seggén azt olvasni, hogy "Dr. Kovács Aladárné szül. Csontos Veronka"
Ha tetoválással foglalkozol, szerintem normális, hogy nektek is van, szóval nem értem, miért vagy meglepődve? Vagy inkább el akartad dicsekedni, hogy biztos azért tetkóztatta a neved, mert akkor örökre szeretni fog. Szerintem nem garancia, hogy így lesz, de arra sem garancia, hogy ne legyen így, szóval mindegy, nem? Per pillanat úgy érzi, hogy fontos vagy számára. Van, aki meg nem tetkóztat egyáltalán és attól még nem jelenti azt, hogy kevésbé szerelmes.
Egyébként ha pasi lennék 2 okból én is egy rejtett helyre tenném a szerelmem nevét. Az egyik, hogy a flörtölésben ne zavarjon más csajokat, ha már ex lett a név tulajdonosaából, hiszen fontos az első benyomás, és az ne pont egy nő neve legyen. A másik ok, hogy a szeretett személy meg ugye rejtett helyen is látni fogja, tehát intimebb lesz a dolog.
Másrészt én is úgy gondolom, hogy a tetkó örök, tehát akárkinek a neve legyen ott, ha már múlt, akkor is az emberhez tartozik a múltja is, tehát hiába ex, akkor is elárulja az adott emberről, hogy ha rövid, vagy hosszú ideig is éli az érzelmeit, azt egy nagy intenzitással teszi. Ennek van persze más módja is, nemcsak tetoválás, mert aki nem szereti a tetoválásokat, az is megtalálja a módját. Pl apósom a házukat anyósomról nevezte el Villa ....-nak, nálunk divat, hogy a házaknak nevet adnak, milyen kedves gesztus ez is, nem? :))) vagy folytathatnánk...
Ez a te velemenyed. Gondolom felhaborodnal ha azt mondanam, hogy a nem tetovalt emberek undoritoak. Vagy a festett hajuak, vagy a mukormosok, vagy a fulbevalosok.
Nekem van tetkom, de sosem szolom meg azt, akin nincs.
Persze, örökre!
Azért van elég sok munkájuk a plasztikai sebészeknek!
Tetoválással is foglalkozom így tudom, hogy örökre szól!
Szerintem pont az miatt "takargatta" titkolta a dolgot, mert tudta, hogy ha tudom mit akar csináltatni vagy lebeszélem vagy jobban átgondoltatom vele.
De megcsináltatta...szóval kedves gesztus akart lenni a részéről.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Mit szólnátok hozzá, ha párotok üzenetei között találnátok egy ilyen emailt?
- Ti mit szólnátok ha a párotok üzleti partnerekre hivatkozva sztiptízbárba járna néha?(külföld)
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Mit szólnátok ha a párotok egy kolléganőjével chatelne?