Mit lehet vinni egy decemberben születendő babának? (tudásbázis)
Nézd meg ezt:
a cumi-cumisüveg azért nem jó ötlet (szvsz), mert nem biztos, hogy fogják használni.
nekem egyik gyerekem se cumizott, és cumisüvegből is csak egyikük ivott, ő sem sokáig.
Cumi? a MAM-nál vannak jó kis cumis-cumisüveges csomagok.
hiszen az is új kell minden gyereknek,én legalábbis újat vennék.. kislányommal is jó pár cumit,cumisüveget elhasználtunk :)
hordozóban nem egészséges hosszú ideig ültetni-fektetni (max. a kocsikázás idejére), otthon inkább nem.
pihenőszék úgy van kialakítva, hogy nem terheli a kis gerincét, mert puha a "háttámlája", és egészségesebb.
nem azért mondom, hogy azt vigyél, csak úgy. :-)
én pelenkatortát vittem olyan helyre, ahol már nem első baba, és sok mindenük megvolt. nagyon örültek neki :-))
persze abban is volt néhány apróság, "dísznek", pl. plüssállatka, rágóka, csörgő, vagy volt olyan, aminek a közepét egy babatakaró képezte.
hol láttál nagy választékot szandiból? :-O
én hetek óta keresek, ovis benti szandit, de sehol nincs már..... vagy erősen mérethiányos....
További ajánlott fórumok:
- Munkahelyemen minden évben, decemberben kijelentenek, áprilisban vissza, normális ez, hogy lehet ilyet csinálni?
- Mit lehet illedelmesen válaszolni azokra a jótanácsokra, amiket ismerősök adnak születendő gyerekeddel kapcsolatban, és elvárják......
- Hogyan lehet a születendő gyermek nemét befolyásolni?
- Barna hajam világosítva lett decemberben, azóta egyfolytába viszket a fejem.Mitől lehet?Mit csináljak?
- Meg lehet-e a születendő gyermekemet keresztelni, úgy ha csak az apa van megkeresztelve? Hogy működnek ezek a dolgok?
- Hogy lehet kijavítani a baba-mama oldalon, ha elrontottam a születendő babánk nevét?