Barna hajam világosítva lett decemberben, azóta egyfolytába viszket a fejem.Mitől lehet?Mit csináljak? (tudásbázis)
Köszönöm szépen,neked is viszont kívánom ugyan azt!
Szia!Voltam reggel bőrgyógyásznál,kaptam Elocomos oldatot amit helyben gyártanak.Hajmosás előtt be kell dörzsölni a fejbőrbe.A szőkítőprojekt után vált érzékennyé a bőröm a doki szerint.A patikában is kaptam egy tippet samponügyileg:Schauma 7gyógynövényes.Meg is vettem,délután bedörzsöltem az oldattal megmostam a samponnal ja és még ugyanolyan 7 gy-növényes balzsamot is vettem hozzá.A sampon habját is rajtahagytam a fejemen egy pár percig(kb.5-8)úgy ahogy a balzsamot szoktam.Most nem viszket egyáltalán,pedig azelőtt szokott egy kicsit hajmosás után.Nagyon remélem be fog válni,de egy kicsit azért várnom kell a végeredményre.Egy használat után végül is,egy pár fokkal jobban érzem magam.Szerintem próbáld ki a sampont,ha még nem ismered,hátha beválik.Lehet elnézek holnap még a bioboltba is,elég hasznos és jó dolgok vannak ott is mindenféle bajra.Egy párszor bevált nálam a "fűben-fában orvosság"mondat.Minden jót kívánok Neked,és főleg jó egészséget!!!!Puszi!!
Nekem ez samponban nem vált be!!!!
De írj,ha van valami!
Most böngészgetek éppen a neten és találtam egy hajszeszt ami elég jónak tűnik Seborin a neve.Ha holnap sikerül elmegyek a patikába érdeklődni,ha találtam valamit írok!!!Köszi a válaszokat!!Szióka!!!:)
Nem szívattam a hajam,szóval nem tudom,de vannak bőrbetegségek,amik nem feltétlenül a festéktől van azért írtam menj dokihoz!!!
Minden esetre gyógysamponok között keresgélj a patikában csak elmondod mi bajod és arra kérj valamit!!
Konkrétan nem mondom mit,mert nekem+korpám is van
és lehet az neked nem jó,de a neten is rá kereshetsz...
Írj majd találtál e és ha bevált mi az!
Mert érdekelne!!
Sok sikert!
Igen viszketésre.Egyébként évek óta ugyanazt a hajfestéket használom,még nem volt gondom vele.Egy pár hónapja olyan középszőkére kivilágosíttattam,kb.egy két hónapig olyan színű voltam,aztán visszatértem a régihez.Soha nem volt gondom a hajammal,vagy a fejbőrömmel.Én szívatáshoz tudnám kötni ezt az egész viszketés dolgot,De lehetséges ez,hogy ilyen hosszú "mellékhatása" legyen egy kivilágosításnak??
Nekem Londával van festve,mást még nem próbált a fodrászom,lehet másikkal nekem is gondom lenne.
Lehet valamelyik hajfestékkel van gond!!!
Attól függ milyen sampont szeretnél!
Viszketésre,ilyesmi??
Ez érdekes én nem tapasztaltam ilyet,pedig nekem is az eredeti hajszínem sötétbarna.
Szia!Köszönöm szépen a válaszodat!A munka miatt dokihoz nem nagyon van időm elmenni,csak gondoltam hátha járt már így más is.Igen végül is igazad van az orvosokkal kapcsolatban,hogy kikéri a tanácsomat ,hogy mit adjon pedig éppen azért mennék,hogy ha mondjuk egy vény nélküli szer nem hat ,vagy már nem bírom tovább!Sokszor segítettek viszont a gyógyszertárosok ha valami gondom volt!például a helyben "kutyult"dolgok egész hatásosak(szemcsepp,leégés utáni krém...stb.)Egyébként a samponkat receptre írják,vagy meg tudom anélkül is venni?A hajvágást én is kizárom,kinézetre nem gáz a fejem csak ne viszketne:):):):)
Akkor is,menj szerintem bőrgyógyászhoz,semmit sem vesztesz vele,csak ad egy bőrnyugtató,viszketést csillapítót,vagy ha ez esetleg nem jutna a doki eszébe kérd te tőle(mert találkoztam olyannal aki megkérdezte: és most én mit adjak rá?!)
Sok sikert a gyógyuláshoz,de ez jel lehet arra is,hogy nem jó szőkíteni, én is megtettem régebben...
Bár ez a te döntésed,de írta egy csaj,hogy most tüsire kell vágatnia a haját,hát én inkább ezt nem vállalom be!!!!
Szerintem te se,amúgy van egy csomó sampon ami segíthetne,nekem beváltak,igaz sokat kikellett próbálnom.
december ota viszket? menj orvoshoz.
A világosítás(szőkítőpor)kimarta volna!Vissza is festettem barnára.De még mindig viszket.
Barna hajam világosítva lett decemberben, azóta egyfolytába viszket a fejem.Mitől lehet?Mit csináljak?
További ajánlott fórumok: