Mit lehet válaszolni? (beszélgetés)
8. 37e1ff8723 (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
2022. máj. 9. 07:31
Így van.
7. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 9. 07:27
De miért nem keresed? Mennyire ismer? 🤔 Tőlem nem kérdezik, miért tűnök el időnként. Már ismernek. 🤭 Elvicceljük. (Engem sem zavar, ha nem keresnek.)
6. Napsugár8
2022. máj. 9. 07:02
Egy igazi barátságba belefér, hogy napokig, akár hetekig nem beszélnek egymással, hiszen mindenkinek meg van a saját élete. Attól még a barátság nem borul. Legalábbis nem szabad, hogy boruljon.
5. 16eb25c92a
2022. máj. 8. 22:56
Én volt akinek megmondtam, hogy ez a kapcsolat elég karcsú volt idáig. Megértette. Nem feltétlenül bomlik fel, ha nem akarják, de azért nem árt tisztázni a dolgokat.
4. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 8. 15:07
Még egy szavazat az igazmondás mellett. Kezdd azzal, hogy a szívedre teszed a kezed, és leírod itt, hogy mit gondolsz, vajon miért nem keresed. De csak igazat írhatod!:)
3. Scherlock
2022. máj. 8. 08:32
Mi lenne, ha megtanulnál őszintén kommunikálni, és nem taktikázni?
Vállald fel magad.
Bár...
2. andi6020
2022. máj. 8. 07:51
Írd az igazat. Az nem opció?
2022. máj. 8. 07:48
Egy barátom szokta mondani, írni ha egy ideig nem keresem, hogy
biztos nincs kedvem vele foglalkozni vagy biztos már nem izgat mi van vele. Szóval ilyen negatívan indít sokszor. Úgy akarok neki válaszolni, hogy ne legyen bántó és ne tűnjön magyarázkodásnak meg kifogáskeresésnek.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit válaszolnátok erre?
- A rendőrökről pár kérdésemre tudna valaki válaszolni?
- Mit válaszolnátok erre a levélre?
- Hogy lehet az állandó kérdezgetésekre válaszolni?
- Mit lehet illedelmesen válaszolni azokra a jótanácsokra, amiket ismerősök adnak születendő gyerekeddel kapcsolatban, és elvárják......
- A ˝do you have˝... kérdésre lehet úgy válaszolni, hogy ˝Yes, I have˝?