Mit lehet tenni az öregedés ellen? (tudásbázis)
Én ropogos vagyok-- minden csontom ropog reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki nem akar megöregedni az bajban van - mert az fiatalon hal meg.
Nézzd meg a szinészeket is milyen szépek voltak fiatalon és most milyen ráncossak, velünk eggyüt.
hat en par napig natur olivaolajjal bekentem ejszakara, SOT, lenmagolajjal is, amit annyira mondanak, hogy reggelre megszepit,....
hat reggel roszabbul neztem ki mint valaha.
A rancaim melyebbek volt, gyurott volt az arcom, meg me karikas a szemem is, pedig az nem szokott az lenni...
szoval telleg.. le kell szaarni.
Ami nem árthat, natúr jó minőségű olívaolajjal lefekvés előtt átmasszírozni az arcot, nyakat. Tejszínes,mézes,tojássárgájás pakolás.
És meredekebb. Azt mondták a bábáknak régen azért volt szép a bőrük, mert magzatmázzal kenegették. (nem ismertem bábákat, nem tudom) viszont egy luxus testi munkás mondta, hogy spermát használ az arcára, az anyjától tanulta. Tény a mama akkor olyan 70-es lehetett ránc nélkül, a testi munkás 40-es csodálatos bőrrel. Genetika, vagy a sperma tette nem tudom :DD
Bele kell törődni, el kell fogadni.
Arctorna elég jó.
Amúgy meg egy jó mélyhűtő, de én inkább nem jegelem magam! :)
Az idő nem forog visszafelé, sajnos.
El kell fogadni, hogy az ember bizony nem marad örökké 20 éves. Dédnagyanyám 86 éves, fiatalon pedáns volt, szép lány. Sokan mondták rá, hogy mintha a testvére lett volna a nagyanyámnak.
Kente magát kencékkel, ékszereket hordott. Egy szóval: adott magára.
Most itt van 86 évesen, és nem bírja elfogadni, hogy bizony már nem üde a bőre. A kezén a bőrt húzogatja, hogy mennyire petyhüdt a bőre.
Vele szemben nagyanyám 67 éves, és letagadhatna egy 10 évet a korából, de nem akar. Már amikor férjhez ment 17 évesen akkor volt ősz hajszála, de nem zavarta. El kell fogadni a helyzetet, ezen változtatni úgy sem lehet.
Sport, egészséges táplálkozás és folyamatos agytorna.
Ráncaid ugyan lesznek, de sokkal fiatalabbnak érzed magad, és egészségesebb is leszel, valamint lassabban használódsz el.;)
bo bo bo bocsass meg, nem volt szandekomban elebed vagni meg kocsival sem... :-)
De ha elfogadsz egy kiengesztelo olelest szivesen adnam... :-)
:)))
Pont!
Szex!
:)