Mit kezdenél a többmilliárdos lottónyereménnyel? (beszélgetés)
Ééééés, vettél ma lottót? Mert én nem, franc a pofámat 😆
azt nekem is,mert anélkül nehéz lesz ennyi pénzhez jutni.igaz azzal is.
Az adó után ami megmarad , abból vennék egy illatgyertyát! 😜
Ne félj...
Ha majd együtt utazunk a repülőn dél Amerikába, az egész úton fogni fogom a kezed..-)
A gyerekeimnek és az unokaöcsémnek vennék 1-1 lakást, 1-1 autót, meg még plusz 4-5 lakást, befektetés céljából. Illetve lecserélném az autómat. A maradékból adnék a tesóimnak, a barátnőmnek, adnék 1-2 alapítványnak, a maradékot pedig felélném, utazgatnék....
Már csak lottót kéne néha vennem. 😅
Mivel az eurojackpotot azért néhány, nálunk lényegesen demokratikusabb és jog tisztelőbb országban is játszák, szerintem azt még talán kénytelenek lennének odaadni.
"Mindig lesznek új Pablók..."
Ez sajnos nagyon is igaz. Az egészről nekem a Tankcsapda Rió című száma jutott eszembe, bár tudom, hogy Pablo kolumbiai volt. Mondjuk én en block félek Dél-Amerikától.
persze biztosan gyönyörű,a lányom Iránban volt,hát az is csodaszép.én már sehova.
Megoldanám:)
Bár ez a veszély nem fenyeget senkit. Több milliárdot nem adnak oda.
Nekem teljesen jó India, te oda mész, ahova csak szeretnél.
Vennèk sok lovat, meg nèhány lakást ès házat több városban ès falun is . Mindig kíváncsi vagyok, milyen lenne itt vagy ott lakni.
Nem érint, mert nem lottózom
Egy megbízható pénzügyi tanácsadót fogadnék. Mondjuk innen a hoxáról. 🤣🤣🤣
inkább Bhutánba,nagy Nepálba.
Még jó, hogy van egy fiad.
Mamád gondba lenne unoka nélkül.
Te mit ártottál neki?
Ma is ugyanazt, amit még 2018-ban válaszoltam a kérdésre. Mondhatni, következetes vagyok 🙃
Végig látogatnám a nyugdíjban lévő, volt kedves munkatársaimat.Nekik segítenék.Intézménynek, alapítványnak soha.
Nem fenyeget mert nem játszom így agyalni se kell rajta :)
tényleg néha furcsák az anyánk,nálunk is a kedvence,a legidősebb öcsém volt. kiskorában tudott hízelegni,anyucikám,meg ilyesmi.mi sosem.de sajnos ő is korán meghalt,összeesett a tüdeje,de szerintem covidos is volt.tényleg az ő lányának is adnék,egyrészt,mert nagyon jóban vannak a lányommal,másrészt,hogy kiszabaduljanak abból az istenverte faluból.
az én anyám nem így gondolja.
a napokban közölte, hogy minden pénzt a fiamra hagy. de úgy, nehogy véletlenül én is hozzáférjek. gondolom ő tudja miért, nekem nem árulta el.
ráülnék.de vicc nélkül az unokaöcsémnek vennék egy tanyát,magamnak,meg a húgomnak egy kis házat,a többit a lányoméknak adnám.
Megoldanám gond nélkül a feladatot
Valószínűleg a seggére vernék
Keresnék két és fél barátnőt.
Nem is komolyból írtam, csak ez jutott az eszembe.
Tényleg, meghalt?
Sokan örülhettek neki.
Bár, ettől semmi sem változott a piacon.
Mindig lesznek új Pablók...
Ne tedd! Halottakkal barátkozni legfeljebb a túlvilágon lehet.
Több milliárd?
Pablo Escobarral barátkoznék és egy kartellbe fektetném a pénzemet.
További ajánlott fórumok: