Miért nem jelentkezik valaki egy lottónyereményért? (beszélgetés)
Remélem az enyém se, de akkor már meg se néztem. Boldog tudatlanságban maradtam.
Apukám testvére állandó számokkal játszott évekig.
Sosem nyert egy kettest sem.
És azt mondta befejezi, és rögtön akkor amikor nem adta fel a lottót, kihúzták a számait.
Belezakkant.
Lehet, hogy bement Zsuzsikához a lottózóba, hogy válthasson vele 1-2 szót, hogy lássa és csak úgy, hogy teljen az idő vett Zsuzsikától egy szelvényt is. Aztán anyu otthol kimosta a melós nadrágot a szelvénnyel együtt.
Vagy valaki ebédidőben a barátnőjét kisérte el a lottózóba és ha már ott volt ő is megjátszott egy szelvényt. Aztán 2-3 nap múlva táskát váltott és az összegyűlt blokkokal, cédulákkal együtt összemarkolva kidobta a szemétbe.
Biztosan nem egy lottó szenvedéllyel játszóról van szó, mert azok lesik a húzásokat.
Biztosan nem egy rendszeres online játékosról van szó, mert azt emailben is értesítik a nyereményről.
Lehet ilyen atuomata lottózást csinál, több hétre előre kifizeti, aztán meg nem is nézi meg... Ki tudja?
Vagy már nyert az ötösön, nem kell neki a hatos is...
Igen, ezek a legvalószínűbb magyarázatok, amiket írtatok.
Ha valakinek igen nagy szüksége lenne pénzre, vesz egy lottót, az az ember biztosan nem felejti el megnézni nyert-e.
Pont ezt akartam írni.
Elveszítette a szelvényt, nem
állandó számokkal játszik, nem is tudja, hogy nyert.
De hallottam olyan esetet is megtudta, hogy nyert, és olyan sokk érte belehalt azonnal.
Lehet hogy nem tud róla.
Lehet hogy közben meghalt.
További ajánlott fórumok:
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek a földönkívüliek nyíltan?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Ha valaki ezt meg meri sütni vagy ismeri jelentkezzen!
- Miért akkor jelentkezik valaki, amikor már lemondtam róla, úgy döntöttem, hogy továbblépek?