Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért nem jelentkezik valaki egy lottónyereményért? fórum

Miért nem jelentkezik valaki egy lottónyereményért? (beszélgetés)

21. gigi> (válaszként erre: 20. - Hondásnő)
jan. 18. 14:16
Pontosan. És van aki elhiszi.
20. Hondásnő (válaszként erre: 9. - Gigi>)
jan. 17. 12:46
Szerintem is, szépen ment vissza Állam bácsinak, köré rittyentettek egy kamu bulvár hírt.
jan. 17. 05:30
Elfelejtette, nem találja, nem tudja. Ha nem tudja jobb is neki mert megütné a guta.
18. Myra
jan. 16. 22:34
Lehet oda se figyelt.
17. Hunóra (válaszként erre: 16. - Flóra76)
jan. 16. 22:07
Akkor te biztosan nem hagysz bent nekik nyereményt:)
16. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Hunóra)
jan. 16. 17:04
Nem tudom, csak azt, hogy én ezért is játszom online, mert így ha nyerek valamennyit, másnap küldenek emailt. :)
15. 72ea2ceb7e (válaszként erre: 13. - Enissa)
jan. 16. 16:56
Az egyik volt pasim családja járt így. Egyszer nem vették lottót és akkor húzták ki a szàmaikat
14. birebora (válaszként erre: 13. - Enissa)
jan. 16. 15:03
Elhiszem. Hallottam már én is ilyet. Sz.r is lehet.
13. Enissa (válaszként erre: 12. - Panna.33)
jan. 16. 13:12

Remélem az enyém se, de akkor már meg se néztem. Boldog tudatlanságban maradtam.

Apukám testvére állandó számokkal játszott évekig.

Sosem nyert egy kettest sem.

És azt mondta befejezi, és rögtön akkor amikor nem adta fel a lottót, kihúzták a számait.

Belezakkant.

12. Panna.33 (válaszként erre: 8. - Enissa)
jan. 16. 11:20
Na pont így én is jártam már. Mondjuk nem nyertes szelvény volt.
jan. 16. 00:50

Lehet, hogy bement Zsuzsikához a lottózóba, hogy válthasson vele 1-2 szót, hogy lássa és csak úgy, hogy teljen az idő vett Zsuzsikától egy szelvényt is. Aztán anyu otthol kimosta a melós nadrágot a szelvénnyel együtt.

Vagy valaki ebédidőben a barátnőjét kisérte el a lottózóba és ha már ott volt ő is megjátszott egy szelvényt. Aztán 2-3 nap múlva táskát váltott és az összegyűlt blokkokal, cédulákkal együtt összemarkolva kidobta a szemétbe.

Biztosan nem egy lottó szenvedéllyel játszóról van szó, mert azok lesik a húzásokat.

Biztosan nem egy rendszeres online játékosról van szó, mert azt emailben is értesítik a nyereményről.

10. Hunóra (válaszként erre: 9. - Gigi>)
jan. 16. 00:14
Á, azt azért nem hiszem.
jan. 15. 17:10
És az is lehet, hogy az egész megsem történt. 🙄
8. Enissa (válaszként erre: 4. - Hunóra)
jan. 15. 15:40
Én bizony elfelejtettem már, nagyon ritkán veszek, és egy táskában találtam meg a szelvényt hónapok múlva.
jan. 15. 15:31
figyelmetlen
6. Hunóra (válaszként erre: 5. - Pötibaba)
jan. 15. 15:02
Ó, de szeretnék olyan szerencsés lenni, hogy nyerek az egyik lottón, aztán a másikon is, de azt már ki se váltom!
jan. 15. 14:32

Lehet ilyen atuomata lottózást csinál, több hétre előre kifizeti, aztán meg nem is nézi meg... Ki tudja?

Vagy már nyert az ötösön, nem kell neki a hatos is...

jan. 15. 14:05

Igen, ezek a legvalószínűbb magyarázatok, amiket írtatok.

Ha valakinek igen nagy szüksége lenne pénzre, vesz egy lottót, az az ember biztosan nem felejti el megnézni nyert-e.

3. Enissa (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
jan. 15. 13:18

Pont ezt akartam írni.

Elveszítette a szelvényt, nem

állandó számokkal játszik, nem is tudja, hogy nyert.

De hallottam olyan esetet is megtudta, hogy nyert, és olyan sokk érte belehalt azonnal.

2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Hunóra)
jan. 15. 13:08

Lehet hogy nem tud róla.

Lehet hogy közben meghalt.

jan. 15. 13:03
Október 16.-án tavaly valaki nyert a skandináv lottón több, mint 300 millió forintot, de azóta sem jelentkezett a nyereményért. Most telt le a 90 napos határidő. Vajon miért nem jeletkezik valaki egy ekkora nyereményért?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook