Szerintetek miért nem jelentkeznek a földönkívüliek nyíltan? (tudásbázis kérdés)
Háát, amiket mond, ahhoz éppen illik!
Kedvencem Brian Cox, Michio Kaku. Teljesen érthetően elmondanak minden érdekes dolgot. Az ő műsoraikat szeretem. Meg van még pár, de nem tudom már melyikek is...😀
😀
Szívesen, jó filmnézést kívánok!
A kedvenceim inkább a Világegyetemről szólók, de ebbe is bele kell nézni 😀
Köszönöm szépen!
Hmm .. a Tiltott Zónákat félig megnéztem. (az emberek 8%-os vírus-genomjáig :O )
Visszatérek majd! :D
Nem tudom, melyik adón van, de itt is megnézheted. Gugli barátom találta!
Én sem konkrétan erre gondoltam,de valahol hátha van hasonló.
Mi itt vagyunk,még elnem pusztítjuk a bolygónkat,vagy nekünk nem száguld valami kóbor kavics.
Nagy baj, az agybaj!
Valami pasi kéne nekik, hogy legyen aki meg...
Nnnna!😀😀😀
Ugyanilyenre nem tudom van-e valamilyen esély, de élet valószínűleg létezik máshol is.
A bolygóállások is meghatározzák az élet lehetőségét. Nekünk szerencsén van - még.
Nem hinném,hogy az egész hatalmas világban csak magunk lennénk.
Mért ne lehetne valahol egy ugyan ilyen világ,csak nem tudunk róla.
Senki nem látta őket.
Róluk nem meséltek az anyák.
Előbb elhinném, hogy élt itt már civilizáció, mint hogy idegenek jártak a Földön.
Csak éppen olyan hülyék voltak, mint most mi. Kinyírták magukat, majdnem teljesen.
Maradtak:
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?