Mit ajándékozzak a kollégámnak? Mikulásra (tudásbázis)
A teásbögre akkor tényleg telitalálat lenne. És igen, írta is valaki, hogy valami finom teasütemény is jó lenne mellé.
Amúgy ez csak a magán véleményem, de nekem ettől mindig herótom volt, hogy kihúzzuk egymás nevét. Talán már a szakközépben is "beteg" voltam tőle. Tuti, hogy mindig olyat húztam, akivel a négy év alatt két mondatot nem váltottam, aztán vágjak jó pofát hozzá. Munkahelyen is így volt, így maradtak a kevésbé személyes ajándékok (krémlikőr, stb).
Akkor a bogre nagyon jo otlet.
Pl teazashoz kulonfele dolgokkal? Tea (akar valami kulonleges tea fu, teaszuro, sutemeny, csoki) es egy eredeti mikulas vers.
Nincs meghatározva,valami nagyon jó dolgot szeretnék.
Az biztos,hogy kap egy bögrét feliratozva a nevével mert mindig az én bögrémet kéri kölcsön ha teát szeretne inni.
Mivel utazik? Mert ha pl vonattal, akkor lehet, hogy orul egy jo konyvnek.
De csinalhatnal egy mikulascsomagot is, attol fuggoen hogy mi az erdeklodese, es egy kis verset..
nagyon nehéz ismeretlenül, mert az ajándék személyes.
Mielőtt megvennéd nem árt ha finoman puhatolózol, mi az ami érdekli (kert, horgászat, borászat, egyébb hobbi) és ahhoz valami figyelmes kis semmiséget
Most kihuztuk a munkahelyen hogy ki kit ajándékoz meg.Az egyik kollégámat huztam férfi 44 éves.
Két laki életet él,hétfőtöl péntekig cegléden lakik hétvégén baján.Nem ismerem őt Tudtok valamit ajánlani,hogy mit vegyek neki.Valami jó ötletet szeretnék.
Miről lenne szó?
Egy rendezvényről lenne azó, ahol meg kell ajándékoznod, vagy önálló akció?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?