Mit adhatok neki enni? (tudásbázis)
Jó, nem házicicára gondoltam...
A mi cicánk is 16 éves:DDDD
Azt mondom, hogy többet nem kell, mert a kihullott szőréből minden nap össze tudnék rakni még egy macskát, de ha mégis azt mondom, hogy kell, akkor olyan nagy cicát szeretnék.
Ilyet:D
Az elsőről beszélek, nem a dagiról:DDD
venni??? sosem vettem még macskát pedig 20-on éve van :D
jó utcáról szedtünk össze meg szomszédból költözött át, az elsőt meg keresztanyámék akarták kivágni mert a gyerek allergiás volt, nálunk ragadt röpke 16 évre :)
Na jó, nem mesélek:DDD
Pedig lenne mit!
Nekünk ezüst perzsánk van, a tesóméknak kék orosz vagy oroszkék? Gyönyörű az is! És az olyan okos, hogy ki tudja nyitni az ajtót! Felugrik és rácsimpaszkodik a kilincsre és addig hitázik, amíg ki nem nyílik az ajtó:DDD Ha nem akarják, hogy a macska bemenjen mindenhová, akkor kulcsra kell zárni. Persze ez csak addig megoldás, amíg nem tanulja meg, hogy hogyan kell a kulcsot használni:DDD
Ne is meséld, mert besárgulok. DD
Este nézegettem itt képeket, hát a sárga irigység...ahogy látom itt a cicákat!:))
Eszünkbe jutott, csak tudod, mikor ez szült, azt hittük, lesz kicsink.
A barátnőm már azon izgult, mit kezdek itt 4 cicával, kezdte ajánlgatni ....aztán hoppon maradtunk.
Szétnézek itt a HAON-on.:))
Miért nem veszel egyet?
Mi vettük a cicánkat. Igaz, ő sem mindenkit szeret, de azért igyekszik úgy viselkedni, ahogy egy cicának kell:DDD
Időnként a hátára fekszik, megbökdös a mancsával, de a legnagyobb szórakozása az, hogy csodálattal bámulja a férjemet:DDDD
Láttam.:(
De én pont azért szeretnék picit, hogy szokjon hozzám, legyen "igazi" cica. D
Amelyik most idejár, már nagyon elemberiesedett. D
Nem az a baj! Tőlem innen mehetne nyugdíjba. Csak terhesen jött ide egy cica, a gyerekeket sem hozta ide, és nem lehet simogatni, meg egyebek. Jön, eszik, kicsit ül, elmegy.
Ha leül egy időre, ahogy felállunk, /a teraszon/ elugrik.
További ajánlott fórumok:
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- 10hetes a kilányom!Mit mond a tapasztalat?Mikor adhatok neki először gyümölcslét almapürét?
- Kisfiam 9 hónapos lesz 1 hét múlva, mikortól adhatok neki tejet tápszer helyett?
- Mit adhatok kislányomnak enni?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?
- A fiamnak híg hasmenése van, mit adhatok neki ellene?