Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki? (tudásbázis)
Na ennek örülünk, hogy nem lett komolyabb baj!
Legközelebb, ha adnak gyógyszert valamire akkor azért azt szedjétek be!
További szép napot és mielőbbi felgyógyulást kivánok!
Nem kell befeküdnie.:)
Meg kell várnia a dokit és már jöhet is.Fúrcsálták hogy ezt a szurit miért nem kapta meg amikor először bent voltunk.Nekem is fura volt hogy semmit sem kapott.
Köszi csajok!
Elmentünk és én haza jöttem,mert a gyerekeket csak egy órára tudtuk rábízni valakire.
Szóval Neki még maradnia kellett,de megnyugtattak.Valószínű kap egy szurit a popsijába és holnap nem mehet dolgozni.Pihentetni kell a lábát és jegelni.
Pénteken voltatok ügyeleten nem?
Na de ma már vasárnap van és rosszabbodott az állapota nem?
kapcsold ki a számítógépet, csomagold össze a férjed és vidd be az ügyeletre
Itt egyikünk sem távgyógyító.
A Maripen extra nem jó erre, nem ugyanaz a hatanyaga,mint a doki által felírt szernek.
Hát köszi csajok!
Megpróbálom elrángatni!
ha ilyen komoly tünetei vannak, nem fognak Benneteket elküldeni, vagy lecseszni!
Menjetek csak el az ügyeletre!
Azonnal vidd orvoshoz.
Jobb lett volna, ha a felírt gyógyszert ügyeletes patikában kiváltjátok.
Én is voltam már hasonlóan bögöly csípéstől. Bár nem fájt mindenem és nem is hánytam. (ezt a kettőt elég ijesztő tünetnek tartom a férjednél)
Szóval ne hoxázgass, irány a doki.
Holnap már el tud menni a mi háziorvosunkhoz.Vissza az ügyeletre nem szívesen menne,mert ott lecseszték hogy ilyennel miért oda megy?
Azért nem pénteken váltottuk ki,mert éjszaka végeztünk és siettünk haza a gyerekekhez.Az ügyeletes gyógyszertár meg elég messze van tőlünk.
Bakker!
Ha van otthon Ca azt mindenképpen itass vele, az allergiát valamelyest enyhíti.
Aztán irány az ügyelet!
Látta orvos és ő írta fel a gyógyszert de hétvégén nem tudom hol kiváltani.
Van itthon Maripen extra nekem azt gyulladásra írták fel.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A férjemet megcsípte legalább vagy 3 darázs, és nagyon fáj a feje...
- Orvosi ügyeleten lehet gyógyszert felíratni?